hits

Mine 5 tips for å være miljøvennlig

Mine 5 tips å bli litt miljøvennlig på.

• strøm

Jeg skriv opp dette fordi strømmen har egentlig hvor mye energi du bruker som går igjen til solen og eventuelt andre energi steder.

Kaster mindre. Det er utrolig mange ting som kaster veldig mye og prøver egentlig bare kaste 2 dager i uken fordi jeg har funnet ut at det er mye bedre for meg og min egen bruk.

Rutine. Hvorfor jeg bruker dette punktet er nok fordi rutinene dine er viktig også for miljøet og selvfølgelig for deg selv.

Mat. Veldig mange har skjønt at miljøet er også mat og hvordan ville egentlig behandler mat. Både i butikk men også vi selv som privat personer. Mitt råd for å kaste mindre er handle list men også hva annet kan lage på det produkte du/vi kjøper.

Transport. Akkurat dette punktet bruker jeg el-sykkel som min transport og hvor jeg skal på jobb eller butikken bruker jeg sykkelen.

Har du noen tips på å være miljøvennlig?

Ha en fin ettermiddag :)

Takk for tips :)
Veldig fine tips :-)
Victoria Larsen: Tusen hjertelig takk :D
Bra tips! Det er viktig å være litt bevisst! Andre ting er f.eks Kildesortering, å plukke opp søppel man ser ute og klesproduksjon. Firmaer som masseproduserer klær tar gjerne ikke gode valg for miljøet, så her kan man som forbruker velge å kjøpe klær fra mer miljøvennlige merker.