Toppløs på stranda /soler seg – ja eller nei?

Dette temaet her vil jeg ta opp fordi jeg så veldig mange av jenter / damer gjorde dette på standa ikke her i Norge men i Mallorca. Jeg har tenkt hvordan jeg skal si skjønn at du ikke misforstår meg helt. Men hver så snill ikke komme med kommentarer som har noe med meg og min egen meninger men heller skriv din mening isteden for. 

Jeg var jo i Mallorca og jeg vet ikke helt om de som ligget foran oss var svensker men hørte skjønn ut. Det første er at det var ikke meningen at jeg skulle se på. Men jeg gjorde egentlig det bare fordi i det var rett foran meg der jeg lå å fordi jeg så at dem som gikk fordi glodde og syns kanskje det var litt spesielt, fordi det er ikke ofte vi ser det. Så derfor tar jeg opp dette temaet også. Topp låse på standa så både ja å nei på meg fordi ja er dette at vi er 2018 å kroppen vår er vel blitt normalt men nei fordi det er veldig mange som ikke godtar sin egen kropp og hvordan dem ser ut pluss etter det sier meg at blir mer baksnakking, mobbing og mer kroppspress på oss jenter. 

Jeg så også på den standa at noen jenter begynte å snakke om den jenta som var topp låset å kjæresten hennes brydde seg. Det forstår jeg også at han gjorde, men jeg som så på å skjønte at kanskje var litt slem ble mer oppmerksom at ikke skulle se eller snakke som for meg er også litt feil. ( 10 min etter så gjorde hun som snakket om det + med venninna så gjorde hun ene også det ) 

Oppsummering av dette innlegget er: Ja, bare gjør det men hver så snill så bli vant med å bli sett på fordi denne verden / menneskene rundt deg er kanskje ikke helt vant med det og jeg kan si med en gang at du kommer til å bli sett på å kanskje snakket om. Så hvis du tåler alt dette så gjør det, da har du lov å jeg skal ikke stoppe deg og heller si at det ikke er lov. 

Gjerne skriv din mening om dette.

( Inspirasjon av dette innlegget )

 

 

4 kommentarer
  1. Er noe som burde diskuteres, og eventuelt ha strender med og uten lov for å tilpasse seg et delt samfunn.
   Hvis det er snakk om likestilling, så vil jeg si nei.
   Er flere argumenter for og imot, så derfor tror jeg det å ha strender med og uten lov vil passe folk flest.
   For å mate barn er jeg 100% for å gjøre det hvor enn dette måtte passe.
   Mine personlige argumenter imot er vel at pupper er seksualisert og kan skape situasjoner for gutter og menn som er litt kleine. Både det med pene jenter som gir en stå som man plutselig må sette seg ned midt på stranda for å skjule vekk, og det at vi alle finner enkelte mennesker lite attraktive og har kanskje lite lyst å se en dame på 80 toppløs eller en mindre pen toppløs.
   Vil gjerne stille et spørsmål tilbake.
   Siden det er medisinske grunner til å sleppe løs ballene (sperm kvalitet) ville du synes det var ok å gjøre det på stranda?
   Et annen ting jeg finner litt rart er at vi menn finner selvsagt pupper seksualisert, så å si at de ikke er det vil ikke forandre noe som helst.. så spørsmålet er vel heller om de som velger å gå toppløs kan godta å bli seksualisert. (Såklart ikke godta at folk er ufin eller gjør noe krenkende)

  2. Tilbaketråkk: cheats
  3. Tilbaketråkk: GVK Bio company

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg