SLUTT Å DØMME MEG Å SKRIVINGEN MIN

Nå så bryr jeg meg ikke hva du / dere mener om dette innlegget å hvordan jeg skriver på. Hvorfor jeg skriver som jeg gjør kan akkurat nå si hvorfor å sier ikke dette flere ganger. 

Å få skjønn kommentar så kan jeg si at bryr meg ikke. Gjør det vondt ja og har jeg lært å skrive ja og gjør feil ja noe men faktisk er det bedre enn jeg har gjort før og jeg har kommet så mye lenger med skrivingen enn for 10 årsiden. Årsaken til jeg kanskje feil eller kanskje ikke gir mening til det jeg skriver er fordi jeg kan så mye bedre tegnespråk å menneske utrykk som alle sammen gir enn å faktisk skrive. Denne bloggen skal ikke vise hvor mye riktig setninger å feil et setning skal være men mer om meninger som jeg legger opp til at mange skal forstå. 

Dette gjør ikke noe vondt heller fordi MANGE ANDRE før deg har vært skjønn mot meg. Både snakket om det sånn at jeg hørte det og på bloggen. Så akkurat hvordan jeg skriver på vet jeg at ingen kan knuse meg. Men vært gang jeg hører eller leser det så vet jeg at ikke gir opp eller faktisk jobber mer å mer i den riktige meninger. Pluss hvis det er bare skrivingen du kan ta meg på så er det greit. 
Skrivingen min hjelper meg mer med tankene mine, meninger mine og faktisk bli bedre å skrive og mer forstår ting. Siste tingen jeg vil ta opp er at for 15 årsiden hadde ingen av dere forstått en dritt hva jeg skriver eller hadde sakt fordi bruker tegnespårk å min egen måte å forstå verden / mennesker på. Jo mer elendige mennesker og snille mennesker så bygger jeg meg opp til en person som kan gi mye og forstår mer av alt rundt meg. 

Håper noen av dere forsto hva jeg skriv å ga mening. 

 

5 kommentarer

Siste innlegg