Hvordan vet om hva som er galt å riktig?

Denne overskriften kan jeg nå skrive mye om. Akkurat nå skal jeg skrive om oss mennesker her på jorden. Jeg kommet på dette innlegg i en drøm jeg hadde i natt. Prøvd å svare på disse i hode mitt i hele dagen men har ikke kommet til en riktig eller galt svar og er nok fordi ikke finnes en galt eller riktig svar på dette. 

Licensed from: PublicDomainPictures pixabay.com

Disse spørsmålene var jeg kom på. Finnes det noen som har riktig svar på alt? Dette er nok svaret som mange er enig med meg om. Nemlig at det er ingen som har riktig svar på alt og hvis noen er det så vet ingen om det ennå. For meg så håper jeg at ingen kommer til å få alt riktig svar på alt sammen heller her i verden. Hvordan vet et menneske at et annet menneske gjør feil? Dette kan tolkes veldig mye og kanskje ingen av mange som skjønner dette spørsmålet. Jeg kan ta et enkelt eksempel. Er det feil å ta operasjon av ansiktet eller kroppen. Eller et annet spørsmål som jeg kan ta under her er. hun /han er ________. Ingen av de eksemplene kan du, jeg og vi ikke svarene på før hun/han har gjort  det selv og hva de syns selv om dette.  Siste skriv jeg fordi denne setningen er mer hva vi alle tror om en person som også er feil å si eller å skrive.  

Licensed from: WikiImages pixabay.com

Det er ikke meningen at vi mennesker skal være imot ting men mer uenig ja. Men det går fort til at går lengere både med ord og handlinger som kan skje.  

Det som også tenker er at hvor mange feil vi mennesker har jo mer lærer dem av hva de skal gjøre neste gang som ikke stemte den første gang. Det er mange grunner til at det skjer, de feilene vi gjør skal vi også lære av. Hvis vi alle sammen skal ha ALT riktig så regner jeg med at verden å jorden vår blir utrolig kjedelig og ikke NOE kunnskap vi for i oss. Det eneste kunnskapene vi hadde fått er bare til å gjøre det vi er utdanningen til noe for høres veldig feil ut, det også.

Hva er dine tanker om dette? Vil du at jeg skrive mer om det ? 

2 kommentarer

Siste innlegg