20 år og er jomfru? Hva er guttens / menns reaksjon?

Jomfru og er rundt 20 årene.. hvordan tror jeg gutter eller menn reagerer? Først må jeg si hvis noen er rundt den alderen og er jomfru så er det ingenting å skamme seg over, pluss ingen kan si noe på det heller. Alle vi mennesker er forskjellige og viktigste er at man føler seg klar og være sikker på den parten man er sammen med. Men noen gutter reagerer veldig forskjellige på at du er jomfru i alder 20 årene og regner med at de forstår men du må også nok si hvorfor at du har vært jomfru så lenge men det er bare vis han spør eller lurer på det.

Hva tenker du om dette?

HVOR MANGE HAR DU HATT SEX MED?

Har du noe med hvor mange jeg eller personer har hatt sex med? Og dette er min mening om dette og rundt det. Jepp, dette er overskriften på dette innlegget. Det er fordi at jeg kom over dette temaet her i hode mitt og en serie som jeg føler med på. Som faktisk er veldig spennende. Jeg vil si med en gang at antall har ingenting så si i dette samfunnet og det er egentlig din private sak og hvem du vil si det til er også ditt egen valg. Håper egentlig bare på at du ikke deler antallet.

Fordi det er nesten for meg at du vil bli mobbet over det og da for du ikke den oppmerksomheten min, det er kanskje vondt eller sur for at ikke for trøsten av meg men det er skjønn jeg er. Å da er mer synd på han/hun som kommentere og du virker mer dom som sier det, unnskyld at jeg skriver dette men det er noe jeg mener og noe som alle skal holde for seg selv fram til å måte den rette samtidig ikke sier det til han en gang. Så oppsumering: For meg så har ikke antall noe å si og heller ikke hvem man har gjort det med. Andre er at då lenge du selv eller dere føler det riktig å ha sex så kom igjen, ingen kan stoppe deg eller dere på det. Tre er at ikke del antall med venninner eller noe andre før du kanskje føler deg trygg på han eller hun du er sammen med fordi mennesker kan misbruke det og faktisk så er man utrolig flinke på det. Tro eller di men det er sant og jeg vil ikke at antall på hvor mange har man faktisk har sex med. Skjønner du hva jeg mener? 

Tirsdag antrekk

God morgen alle sammen. Denne dagen er snøfylte dag for meg eller mer ute, og denne dagen skal jeg bare på jobb og komme meg hjem og finne ut inspirasjon til et nytt sak innlegg som vil ta opp i dag. Hvis du har noe tips på hvilken sak jeg skal ta opp eller vil høre mine meninger om så gjerne skriv det på kommentarfeltet.  Husk at ingenting er elendige saker.

 

Hvordan er jeg når kommenterer andre blogger?

Jeg tenker alltid over hvordan jeg skal skrive en kommenterer. Faktisk bruker jeg lenger tid og kommentere andre sine bloggere enn og skrivet et innlegg, litt rart? Faktisk for meg så er det rart men samtidig ikke rart. Hva er det som er egentlig forskjellen mellom kommentere og skrive et innlegg? Dette hadde jeg lyst å skrive mer om pluss et innlegg. Kommenterer er noe andre mennesker fra meg og man kan også fort misforstå en kommentar men kan å teknisk sett også gjøre det med et innlegg også, ihvertfall når det skal være rett til noe av bestemt ting men det er akkurat samme som et kommentar til et innlegg. Skjønte du hva jeg mente? Men for meg skal jeg nok si at beste med innlegg er at kan dele hva man har i hode uten å tenke så mye over det som du kanskje gjør på et kommentarer som du gir til et person. Men til overskriften så er nok det at jeg tenker før jeg skriver pluss jeg prøver alltid å skrive noe mer enn ” fint innlegg ” eller ” bra skrivet ” Men mer en samtale kommentar, hvis du skjønner hva jeg mener eller hvo jeg vil hen med dette.

Har du tenkt noe over det? Eller har delt noe som du ikke har tenkt over. Bare husk å tenk litt på det, fordi det har jeg begynt med.

VIDEO NEW

Da er ny video alle sammen. Det er utrolig lenge siden at jeg faktisk lagte en video til deg og dere at nå var det på tide. Skal lage det flere utover til å med skal prøve å lage videoblogg fordi det er utrolig lenge siden har prøvd. 

IKKE SKJULE AT DU BLOGGER

Jeg er nok den som ennå litt skjuler at jeg blogger. Hvorfor jeg gjør det har jeg ikke noen god grunn på men jeg vet at det er rykter som er mer negativ enn positivt. Jeg skriver ikke så mye når jeg har kjæresten min på besøk, det er nok fordi det er grensen min mellom privat og faktisk det jeg skriver på her på bloggen. Om jeg vil at han skal lese bloggen min? Så er svare mitt nei, jeg vil at han skal ta den gode delen av meg alene og private meg enn det jeg skriver her på bloggen, han vet å mer om meg enn det jeg faktisk skriver på bloggen. Har ikke sagt at jeg har skriver en blogg før jeg kjenner han og når jeg sa det, sier han hele tiden at skal bruke tid på skrive som i hode mitt er også feil å si fra hans side. Skjønner du hvor jeg vil hen med dette?

Victoria´s secruet fashion

Da tenkte skulle skrive om Victoria´s Secret sine undertøy fashion week. Og nå har det begynt på bli litt tøff still med mye av dill dall på som jeg kaller dette. Og tenkte skulle skrive hva jeg likte med antrekket og ikke likte med antrekket.

Først antrekket: Herregud for noe sko. Jeg hadde ikke brukt så lange sko ute nå om vinteren og jeg regner med at ikke hadde brukt det heller om sommeren så ja. Andre antrekket: Jeg finner ikke helt hva jeg liker med dette antrekket og heller ikke det første antrekket på dette bilde. Det som jeg skulle si først var nok at ikke min still pluss det er nok for tøff still til meg at jeg kan bruke det selv. Hva med deg? Kan du bruke denne stillen? eller dette antrekket?

Dette antrekket kan jeg bare si WOW! Denne var utrolig tøft men jeg selv kan selvfølgelig ikke bruke dette antrekket fordi er ikke meg men herregud så tøff denne var og syns nok dette antrekket var bedre enn de to andre som jeg skriv om eller som du har sett på.. Jeg vil gjerne høre hva du mener om disse antrekkene. Her er linken hvis du vil se flere av bildene.. https://www.popsugar.com/celebrity/photo-gallery/44283102/image/44284027/Pictured-Alexina-Graham