Ikke dømme folk med piercing

Piercinger for meg er nytt, men skal være stolt over og skal brukes til pynt. Det er veldig mange her i Norge som dømmer mennesker som har det i ansikte eksempel på tungen,nesa og øynebrynn. Jeg syns at man skal ikke dømme andre med piercing i ansiktet fordi det er noe dem har valgt selv og ingen kan stoppe dem. Godtar mennesker med mye tatoveringer kanskje også godta piercing som har mye av det og.

HVOR LENGE HAR MAN EGENTLIG KJÆRLIGHETSORG?

God kveld alle sammen. Kan jeg egentlig si av mine erfaringer her? Jeg har noe men ikke skjønn varte i 3 år også slo opp og prøve kommer over det men mer komme over etter 5 måned forhold. Som jeg kan si med en gang at ikke er det samme. Da tenkte at skulle komme med mine tips om komme over det på. Har du slått opp å føle deg dust, dom og vil ha han tilbake så gjør du dette: 1.Venner: venner er alltid der for deg å du kan få alt sammen ut uten at dem sier det du har gjort er galt fordi de vil det beste. 2. Ha en spa dag. Du fortjener en spa dag så kjøp deg ansikt maske og alt skjønn pluss sett på en film med godteri og bare nyt med gode positivt. 3. Tenk på det som er gode med deg og ikke det som trekker deg ned. Når man har slått opp føler du deg at h*n du vært sammen med deg trekker ned deg uten at h*n gjør det. Så isteden for så styrk den følelsen med at du gjør noe riktig isteden for noe som trekker bare ned deg selv. Skjønte du hva jeg mente? Blitt slått opp råd: 1. Fortjener noe bedre: Alle sammen fortjener noe bedre og alle fortjener å føle seg lykkelig når dem er sammen med h*n. 2. Gjort ditt beste. Alle sammen gjør sitt beste når man er i en forhold og vis ikke det går så bra så skjønt skjer. 3. Gjør deg selv lykkelig med en gang. Med dette så mener jeg med en gang det er slutt så gjør noe du LIKER, ELSKER å gjøre. Det er så utrolig mange ting man kan gjøre alene at er ikke galt å være alene. Men lenge skal man ha kjærlighetssorg så sier jeg det spørs hvilken person du er og man er. Men for meg så si 3 måned max? Kanskje litt for mye det å? Jeg er nok veldig usikker her. Hva er din mening om dette?

Har du noen tips? ( Kilde funnet her

 

DAGS BLOGG

God kveld alle sammen, i dag er det ny dags blogg som har kommentert. Denne gangen er det sirialvaer.blogg.no sin tur. 

Først må jeg si at det er utrolig koselig kommentar og jeg vi si tusen takk, det jeg liker med din blogg er headeren din pluss du virker utrolig koselig jente. Og jeg føler med bloggen din å innleggene dine er fine, og bare stå på å jeg føler med deg..

Gratulerer så mye at du har vunnet en konkurranse.

Har du lest denne bloggen?

NY VIDEO

Jeg har laget en video etter har tatt piercing som heter helix noe for meg er veldig uvant å si for meg akkurat min første dag men dette i øret mitt. 

Jeg har også vært en kokk i morgen som jeg måte bare ta med, og forresten den var utrolig god.  

Sosiale media / media regler skal holdes..

Før jeg begynne med å anbefale ting av sminke også klær så vil jeg si mine 5 viktigste punkter som jeg hat laget for meg å denne bloggen og har kommet opp i veldig mange, men det er nok fordi jeg vil holde lover og regler for sosiale medier og medie genialt. Jeg er alltid den hvis jeg gjør noe så holder jeg regler overalt fordi dem er til å brukes og denne bloggen skal ha 0 feil hver eneste dag når det kommer til regler. Skal vise dere alle reglene mine og hvem jeg finner å dele med dere skjønn at du/dere kan føle med om jeg gjør det riktig eller galt. Når jeg begynner på noe går jeg igjennom alt sammen pluss faktisk litt til bare få kunnskapen og hva du, dere tenker og gjør det veldig TYDELIG for alle av sponset ikke sponset og hvor ting kommer ifra og at ingen skal føle seg presset til å kjøpe noe men bare vise hva kan dere ønske deg eller kan kjøpe når man har råd til det. Og husk ingen er idioter hvis man ikke har det å det produkter eller det noen av oss viser fram. 1.TYDELIGHET: denne bloggen skal være tydelighet og tydelig på om ting er sponset og ikke sponset skjønn at hver eneste menneske kan se det. Om jeg har låsing på det så er svaret ja, ser det i neste uke hvor tydelig det er. 2. Ærlighet. Jeg er veldig ærlig person så dette skal være ærlig pluss 100% meg. 3. Ingen skal være seg negativt eller krenket på denne bloggen. Jeg liker ikke at noen sier negativt om andre så denne bloggen skal man si bare det gode og hva kan man jobbe med av seg selv. Dette er noen av de 5 punktene jeg skriv opp, og resten seg du selv etter å ha lest denne bloggen her ofte.

Likte du dette innlegget?

HVA HAR JEG GJORT NÅ?

God morgen alle sammen. Dere har kanskje sett på overskriften å lurer på hva jeg har gjort. Det første vil si er ikke operasjon av kroppen min fordi det skjer ikke. Hvorfor kan man skrive annet innlegg men nå er at jeg har tatt persing i øret noe jeg har tenkt lenge på å ta uten å navne det på denne bloggen.. hvorfor jeg tok persing er nok fordi jeg har tenkt lenge over det og hvor jeg skal ha det, tenkte på hva som er ulemper og lemper med å ha det og om jeg faktisk ble det resultat på det jeg ville ha. Resultat ble at jeg liker det kjempe godt men jeg skal ikke ha det noe mer fordi jeg liker å ha det veldig rent og tror øret mitt er litt glad å lei seg på samme tid. Var ikke helt vant med ha noe i øret, i hvertfall ikke så langt oppe. Men hva syns du om prisingen? Jeg vil gjerne høre din mening så kommer det på et innlegg sammen med min mening om dette.