Intervju med elisefit.blogg.no

Nå tenkte jeg skulle ha min favoritt innlegger på denne bloggen. Jeg syns det er utrolig morsomt å skrive skjønn innlegg med å intervjue andre bloggere å ja, fram til nå så følger jeg at blir litt bedre kjent med dem som er utrolig koselig. Nå så går jeg til en trenings blogg som jeg har begynte med å følge det er fordi jeg begynner å like utrolig godt å trene selv. 

Men det som jeg liker med hennes blogg er nok bildene og innleggene pluss hun virker utrolig koselig og glad jente. Alltid pluss at noen er glad i livet eller glad i å trene.

Intervjuet er her..

Hva er dine andre interesser enn bare trening? Å hvorfor?

Jeg har ikke så mange andre interresser ettersom jeg jobber 100% som sykepleier og tiden sjelden strekker til. Men jeg er glad i å gå tur i byen når jeg ikke trener.

Har du noen mål i 2018 å hva er det?

Holde meg frisk og rask! Kanskje bli litt flinkere til å løpe?

Hvorfor liker du å trene så mye?

Det gir overskudd og mestringsfølelse, og er veldig sosialt. Har møtt mange av vennene mine på treningssenteret. 

Hva liker du å trene mest? Eller har du noen favoritter?

Jeg liker Crossfit, og da korte intensive økter. Eller alternativt til Crossfit med Crossfitinspirerte økter. 

Favoritter øvelser du bruker mest?

Burpees, situps, pullups, utfallsvarianter, handstand pushups. 

5 Tips til dem som ikke har motivasjon til å begynne trene. 

– finn en likesinnet treningspartner 

– finn ut hva man liker slags treningsform

– ikke sett for høye mål

– vær forberedt når man kommer til treningssenteret

– invester i gode sko for formålet

Hva syns du? Jeg likte svare hun ga meg og tusen takk for at jeg kunne spørre deg spørsmål 🙂 Og håper du likte spørsmålene å likte dette innlegget du også.

Hvorfor redde for barn blir mobbet av homofile foreldre?

Jeg syns egentlig ikke trenger å være redde for at barn som har homofile foreldre skal bli mobbet. Hvis vis det skjer så må bare skolen gjøre at de fleste forstår hva det er og kanskje si at det er ofte vanlig at man er det. Men alltid kan det gjøre et eller flere tiltak skjønn at blir mindre av det akkurat det med mobbing. Foreldre tips: 1. Lære om at går an å være sammen med samme kjønn. 2. Finnes barn som har far eller to mødre som også går an og den siste delen nemlig at verdien på å være sammen med samme kjønn er akkurat det samme som å være sammen med motsatte kjønn. Skole tips. 1. Ingen blir ut latt. Det er viktig at ingen blir ut latt på skolen og prøve å se på noe som er rart eller mystisk. 2. Følge med. Jeg vet at det kan være noen ganger veldig vanskelig å følge med men det er viktig å prøve alltid det beste enn å bare tenke at det ikke er noe vits. Fordi det er noe vits å følge med. Siste punkte er nok at uansett hvilken mor, far  eller bare fedre eller bare mødre så er alt like vært pluss kjærligheten er veldig stor som alle barn burte lære både vondt og godt.


(Google )

 

Hva er dine tanker om dette? Gjerne del dette innlegget skjønn at flere kan lese det. 

intervju blogger å bli bedre kjent med …?

Da er det min yndlings innlegger noen gang. Det er å intervjue andre bloggere for å prøve bli litt bedre kjent med dem og kanskje lære noe nytt om dem. Det beste med dette syns jeg er at de fleste jeg spør er veldig positive å det gjør meg ekstra super glad og smiler hver eneste time, så jeg er super fornøyd å hoper dere alle liker disse innleggene som jeg spør om og selvfølgelig bli litt bedre kjent med dem. Den som kommer på dette innlegget er en blogg som skriver om mat og helse pluss ernæring, noe for meg er veldig spennende. Det jeg liker med denne bloggen er nok at hun vet hva hun snakker om siden hun er kokk så vet hun også god del hva hun snakker om av smaker pluss kanskje tilbehør som er god til forskjellige retter. http://madeleinel.blogg.no dette er bloggen vis du vil lese mer av innleggene hennes.

Intervjuet er her:

 1. Hva er bloggnavnet ditt? ( ta med link )
  • Svar: madeleinel.blogg.no 
  • Hva er din favoritt mat?
   Svar: Tapas
  • Ser at du liker å skrive om mat og helse. Har du alltid vært opptatt av det eller bare kom det?
   Svar: Har alltid vært interessert i matlaging, derfor jeg ble kokk,  men interesse for ernæring og helse kom etterhvert. 
  • Har du noen tips eller råd på hvordan skal bestemme seg hvordan skal ha til middag?
   Jeg er nok en av dem som ikke er så veldig flink å bestemme hva skal ha til middag i hver tid. Så kan jeg /vi få noen råd eller tips? Svar: Tenk variert og sunt og ting du liker, velg kjøtt eller fisk og finn godt tilbehør 🙂

Hva syns du om innlegget? Hvis du har lyst å bli spørre så skriv en kommentar med mailen deres så skal nok alle sammen få tilbudet. 

 

Adopsjon del 1 av del 5

Når det gjeller adopsjon er jeg ikke den som kan så veldig mye men hvorfor ikke ha 5 deler der jeg sier meningene mine og kanskje lære noe sammen. Adopsjon syns jeg er både litt vanskelig men også interessant så skal finne ut mer om dette tema her av regler til lover å kanskje regler / lover som ingen har tenkt over? Jeg syns at alle skal ha muligheten til å adoptere et barn som trenger det og som kanskje ordinær foreldre som ikke klare å ha en STOR ansvar når gjeller et liv / menneske. Baby for meg trenger alt tid og krefter til oppmerksomhet og det krever nok mye av foreldrene sine. Men jeg syns nok det er viktig er at barne har også kontakt med original familien hans/hennes og sier det fordi at det kommer til å komme en gang bare. Hvor kommer jeg ifra? Å kanskje hvorfor ga de meg bort? 

Faktisk så er det gi / ga ungen som skremmer meg litt akkurat det med adopsjon ordet. Det betyr det neste akkurat det samme i hvertfall for hode mitt men jeg vet ikke hva du mener eller er enig i det.
 

Hvorfor skal jeg skrive 5 deler om dette temaet? Jeg vil skrive om det fordi det er mange i Norge som adopterer et barn i utlandet bare 354 adopsjoner i Norge og er mindre og mindre som gjør det men allikevel så har alle mening om det så hvorfor ikke skrive 5 deler om dette.

Hva mener du? Vil du at skal skrive mer om dette? Og hva tenker du om dette temaet?

 

VIDEO FRA IGÅR

Da er det ny video dag. Det var igårsdags uten avslutting av videoblogg med oppsummering av januar og februar. Jeg så håper du / dere liker videoen.

2GtzTLs5DPw

Prøvde å lage av slutting igår men det funker ikke helt som jeg ville så droppet det helt ut egentlig, utrolig kjipt men skjønn skjer nok. 

TIPS UNNGÅ STRESS

Det er utrolig mange ting man kan gjøre for å unngå stress. Mindre planer hjelper en del ganger eller at hode ikke har så mye å tenke på. Dette er mine tips til dere som lett blir stresset. 1. ROLIG.. Ta ting rolig å bruk tiden fornuftig skjønn at hode rekker å tenke litt 2. Koselig. Gjør noe koselig mellom tiden når du merker at du stresser eller følger at du tenker for mye. 3. Fokus. Du må ha en fokus skjønn at faktisk funker for deg og som du bli mindre forstyrret med. Jeg er nok den som må trene på akkurat dette med fokus skjønn at jeg forhindrer at jeg løper rundt å ikke aner så veldig mye. Så min svakhet akkurat på det er nok mer fokus jo mindre stressende er nok for de fleste. Har du noen andre tips så kom med det.

 

Tdags antekk

Da har jeg tenkt å ha dags antrekk framover. Det skal komme mer ute bilder når gjeller antrekk pluss siden skal gå på ski og pakken så kommer outfit av det også som er litt annet enn vanlig klær messing.

Genseren ifra : H&M – Boksen : Bikbok 

 

 

Intervju blogger å bli bedre kjent med henne del1

God kveld alle sammen. Da er det første innlegg med bli kjent med andre bloggere og det er da jeg intevjuer bloggere som jeg finner pluss dere som kommenterer blir også spurt fordi jeg syns er gøy å bli kjent med andre mennesker og at jeg for trening til å spørre og stille spørsmål pluss nysgjerrig på å kjenne personer. Så hvis du vil få MAIL av mer løp av denne uken og framover så gjerne kommenterer med mail adressen så for du nok mail av meg. Den første som jeg spurte var denne bloggen her: http://frkfrontend.blogg.no

En eller flere grunner prøver jeg alltid finne ut først hva de liker å skrive om eller hva de liker. Det forresten jeg liker med denne bloggen er nok innleggene hennes og syns hun skriver veldig bra pluss har fulgt henne en stund og må si at hun virker som rolig å snill person og opptatt av mye som kanskje vi jenter og kanskje gutter ikke tenker over.. Hvorfor jeg sier det? Så les intervjuet. 

Hvordan ble du interesse av yoga?

 1. Jeg vil ikke skryte på meg å være veldig interessert i yoga, men jeg syns nå det er en veldig fin treningsform for å trene kjernemuskulaturen og for dager man er sliten og trenger en avslappende, men bra treningsform. 

Hva ville du bli når du var liten? Og husker du hvorfor akkurat det.

        2. Da jeg var liten ville jeg bli dyrlege, siden jeg var så glad i dyr! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp som webutvikler. 

Favoritt bøker å å gjerne si hvorfor.?

        3. Mine favorittbøker er kanskje Harry Potter-bøkene. Jeg vet det finnes så utrolig mange bra bøker der ute på markedet, men etter å ha plukket opp disse bøkene på nytt nå i år, så husker jeg hvorfor jeg var så glad i dem som ung. De er utrolig gripende og man blir satt så utrolig godt inn i hjernen på en ung gutt gjennom hans tenåringsår. 

Hva er dine drømmer som du vil oppnå på dette året i 2018?

       4. Dette året ønsker jeg å bidra til å spre kunnskap om datafagene og å undertrykke påstanden om at å drive med data bare er for gutter som har sittet hjemme i en mørk kjeller hele ungdommen sin. Det er nemlig feil! Å jobbe med data er for alle <3

Hva syns du/ dere om spørsmålene å svare? Jeg syns svarene var kjempe gode og drømmene dine som du vil oppnå for du nok til en gang i dette året og jeg gleder meg masse til å lese om det.  Hvis du skriver det på bloggen.

FERIE !

Da har jeg fått meg 3 dager ferie så da skal jeg på fjellet sammen med familien min som jeg gleder meg masse til og ingenting er bedre enn å være sammen med dem.. Løp av denne uken her som kommer så har jeg faktisk lyst til å bli bedre kjent med bloggere å ha det på innlegget mitt med blogg adressen og hva de svarte på innlegget. Så hvis du har noen som du vil ha innlegg om eller hvilken blogg personer jeg kan spørre så gjerne skriv på kommentar felte å jeg tar med det på blogg boken min med innlegg å spørsmål ideer. Så vet du/dere hva jeg skal gjøre hele denne dagen nemlig jobbe med skrive mailer og spørsmål som kan bli bedre kjent med dem isteden for blogg adresser eller noe annet skjønt. 

HVORDAN KAN FORHINDRE STRESS? del1

Etter disse mindre tre punkter skal jeg gå mer inn på hvorfor jeg tror det hjelper for meg og kanskje hvorfor det funker for deg å kanskje. PLANLEGGING. Dette ordet kan hjelpe noe veldig mye. Skolen kan denne punket hjelpe deg / dere den del fordi da vet du akkurat hva du skal gjøre og ha pluss kan også forhindre deg veldig mye stresse. På jobb kan det også hjelpe deg fordi når du planlegger fordi hvis du tar privat livet ditt på en plan så kan du alltid gjøre en god jobb og allikevel blir mindre stress så kan du faktisk alltid bruke tiden godt nok. Planlegger jeg? Ja, hvordan gjør jeg det? Det er egentlig bare å ha en kalender å sette deg med å skrive ned det som du/dere skal rekke å gjøre. Denne med planleggingen er viktigste for meg og hvis ikke jeg gjør det så stresses jeg nok over alt med skal gjøre. Hvorfor hjelper det for meg? Det er nok fordi jeg har mye å gjøre hver eneste dag og det er veldig enkelt for meg å bare gå rundt overalt å stresser med tid og avtaler. Så planlegging for meg er veldig viktig og skjønn at jeg for kontroll på hva jeg skal gjøre og ikke.