PÅSKEN KOMMET!!!

God påske alle sammen, unnskyld for liten blogg pause liten innlegg pause men jeg hadde en lite gaming tid med noen kompiser av kjæresten min pluss selvfølgelig han. Men kommer det mange bilder ifra påsken? Så er nok svaret ja, det gjør det og kommet nok mange innlegg å som skal komme ut. Men jeg vil egentlig skrive den Lóreal mascaraen som heter Paradise. 

( Ikke sponset ) Mine egen mening. Liker med denne? Utsende liker jeg godt var enkelt fint design på. Var denne lenge? Jeg vet ikke hvordan vannfast til denne er om den varer lenge men den som ikke er vannfast er jeg både litt skuffet over fordi jeg trodde den skulle vare lenge og hadde vel litt store forhåpninger til den at den ble skuffede på den måten at skal gi fyldige volum og det gjør den dessverre ikke for meg og hvis du tar 2 strøk så klomper vippene dine seg. Gjorde det for meg men kan hende at den gjør det for deg på andre laget men for meg klompet det seg helt.  Kosten var helt ok, vanlig børste så jeg kan ikke si noe på det.

Var dette nyte for deg?  

 

LIKESTLLING HVORFOR ER DET VIKTIG?

God morgen, Dette er siste dagen min på jobb før denne ferien her kommer. Og jeg valgte likestilling å hvorfor det er viktig pluss at det er for meg og kanskje ikke for deg / dere.

Likestilling for meg er egentlig kommet en del av meg veldig med en gang i livet mitt. Nok fordi jeg har vært på den sykdom delen eller har en diagnose som veldig mange ikke ser og som også jeg ikke ser lenger så veldig mye av, det er nok å fordi det er DNA feilet mitt skjønn at jeg lever inn i et samfunn som ikke har hørt om det eller kunnskap til det at likestilling er en veldig viktig for hver enste menneske i verden. Ikke bare likestilling mellom kjønn er viktig med også likestilling på oss mennesker rundt oss her i verden..

Uansett hvilken form, farge, valg, meninger, saker og kjønn så likestilling mellom mennesker. Om likestilling bruker man mest mot vold til jenter så må ikke glemme at jenter også kan gjøre med gutter men UANSETT SÅ SKAL INGEN GJØRE DET.

Jeg er nok er oppvokst med likestilling siden mamma og pappa er veldig opptatt av det i familien og har automatisk blitt at jeg også vokser opp i det som for meg er viktig å menneskelig.

 

Hva mener vi alle kan gjøre lite om likestillingen? Behandle hverandre likt nemlig med godhet og med gode uttalelser om hverandre 

UKEN GIKK??

God morgen alle sammen. Denne dagen her skal jeg på jobb denne dagen og i morgen før jeg har påske så har bare ha imot det å jobbe. Hvordan var denne uken? Denne uken her vært min ny begynner blogg startet eller begynt å blogge som gikk faktisk bra og jeg savnet det så ja, har vel litt det ja. Hva har du savnet? Skrive mine meninger eller ta opp saker som jeg føler seg kan ta opp men innen lovverket. Positivt: Det er snart påskeferie og skal være med familien min og kjæresten min i påsken. Så gleder meg masse og at jeg kan nyte resten av ukene som består av mest ferie på denne uken her som kommer. Negativt: har ikke noe av det akkurat nå, nyter bare veldig godt dagene mine. 

UKAS VIDEOER:

SAKER DU HAR TATT OPP I DENNE UKEN?
Ros for sitt innlegg isteden for min mening

Bilder fra uken?

 

¨

Hvordan har  din uke vært?

 

ØKONOMI SKATT TIL INNVANDRING

Flyktninger i Norge må vi gjøre noe med.  Jeg føler at noen av dem ikke betaler skatt i Norge noe som er utrolig urettferdig, hvis ikke dette er sant så bevis det med tall og rebatt på skatt for flykninger. Norskfødte betaler mer 75 prosent mer enn det innvandrer gjør. Og det for meg er urettferdig for oss i Norge og fleste vil ha flere innvandrer i NORGE men kan dere ikke bare at de å må betale like mye som det vi er også blir det mindre av det av innvandring?
Hva jeg ønsker meg er rebatt om innvandring og rettferdighet mot oss Norske som betaler skatt. Hvis man vil være i NORGE så må de å betale SKATT å kanskje det hjelper med penger inn i Norge?

Og nei dette er ikke tullete innlegg og faktisk jeg mener økonomi og ikke mennesker innvandring rebatt i samfunnet. Jeg vil si at det er noe økonomien i skatten som kanskje er litt urett og kanskje må løse litt på dette? Eller kanskje snakke om det.?


Syns dette er bare et viktig tema som kanskje fleste skal lese om. Jeg vil ikke ha noe vondt med dette men mer rettferdig og vet mange sikkert er imot meg men akkurat det må jeg bare tåle nå.

Det er ikke rart for meg at innvandringere kommer til Norge fordi faktisk betaler mindre skatt enn oss pluss de vil jo være norsk så…
Jeg vil ikke være kjip dere innvandringer i Norge men akkurat skatt her i Norge er del av å være norsk og rettferdighet.

 

Hverdags makeup rutine

Siden jeg ikke har delt hele tiden hvilken sminke jeg bruker i hverdagen min så hvorfor ikke det nå. ( ikke sponset ) Hvis du lurer på hvor jeg fikk tak i disse produktene så skriv en kommentar så svarer jeg med link tilbake skjønn at du kan kjøpe den selv. 

Primer: Milani primer light 
Jeg er alltid den som starter med øynebryn og gå nedover å ta bronzer til siste punkt eller en av dem. Hverdagen min bruker jeg ikke lås powder eller noe beking under øynene.  Jeg bruker det mest når skal ut med venner og når det skal vare en del. 

Øynebryn: Maybelline totaltemptation 
Marscara: Lóreal Paradise 

Concealer: Milani Conceal + perfect , siden jeg ikke bruker så veldig mye tid på foundation i hvedagen så bruker jeg mest denne litt under øynene å spør lite laget rundt ansiktet skjønn at skjer naturlig ut ( Kommer på video litt senere hvordan jeg gjør det helt )

Bronzer: E.l.f – Sunkissed Glow Bronzer som gjør det meste skjønn at concealeren å hudfargen min ser perfekt ut sammen. Så bronzer for meg er nok veldig viktig. 
Powder bruker alltid litt løst oppe alt sammen uten under øynene.

Lepper nå bruker jeg maybelline sin super stay matte Ink 15. Lover. 

 

FAVORITT PRIMER, CONCAELER OG FOUNDATION ( IKKE SPONSET )

( Ikke sponset ) God morgen alle sammen. Dette er mine to 3 favoritt Primer, Concaeler og Foundation. Det er akkurat denne rekken som også bildene er i, jeg skal skrive under skjønn at du vet rekker.

Primer: Smashbox – Photo Finish Oil Primer, Origins Original Skin? Pore-Perfecting Cooling Primer Willowherb 60 ml , Smashbox Photo Finish Foundation Primer Radiance

Concealer: Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer Fair , MAC Select Moisturecover NW15Laura Mercier Secret Camouflage 

Foundation

HER , HER og HER

Alt sammen har funnet på KICKS.no og husk at ingenting av dette innlegget her er sponset skjønn at dette er min egen fri vilje.

 

ROS TIL EN ISTEDEN FOR MINE EGENE MENING

Denne Lørdagen her vil jeg ikke ha mine meninger men heller gi ros til innlegg som fortjener det og som jeg er veldig enig i. Dette er innlegg som jeg kjenner meg litt igjen akkurat dette tema. TRYKK HER ER HELE INNLEGGET 

Hvorfor jeg valgte dette innlegget er fordi: alle skylder på andre veldig fort og som har snakket om det men kanskje andre har mistolket helt feil og at jenter selv som har angst eller depramerte eller spiseforstyrrelser gjør ikke dette selv eller ikke er meningen at de for det. Det er utrolig mange historie blant alle disse jentene som har det så å finne denne feilen og hvem som gjør det finnes ikke. Det er heller noe med fleste jenter og egentlig gutter å må jobbe med å unngå disse tre punktene eller lidelsene å de som er inne i alt dette må finne en måte på at de selv kan leve med dette å bli friskere
Husk ingen er hjelpeløse eller svake, fordi jeg vet at alle har en styrke i seg som er unikt på alle måter. 

Ros til deg Hedda Hestholm som tok ut dette temaet og at jeg er helt enig med deg om dette og håper du for en super fin påske og innlegget ditt er veldig bra. 
Hva er din mening om dette?