Blogg intervju er tilbake!!

Blogg intervjuer kommer tilbake det er fordi jeg har savnet det utrolig mye og jeg føler at jeg kjenner litt av de som jeg stiller spørsmålene til og at jeg alltid lærer noe nytt om dem og kan bare spørre om de koselig ting og interesser som de har selv uten at det skal være uten noe draving i livet deres eller dems.

Hvis du har lyst til at jeg skal spørre deg så ta med Mail adressen din pluss gjerne bloggen din skjønn at jeg kan se på den før jeg stiller spørsmål.

MORGNING RUTINER

Jeg har over hode ikke en oppskrift for mine morgning rutiner. Så jeg måte skrive ned hva jeg gjorde mest når jeg var alene hjemme eller hjemme her i leiligheten. Og hvis man vil ha mine borte rutine i morgningen så må du / dere si ifra. 

Første jeg alltid gjør er egentlig er å sku på radioen men jeg vet ikke hvilken kanal jeg har på det fordi jeg har aldri en fast radio kanal. Andre er at jeg sku på vannet skjønn at jeg kan lage meg te eller kaffe. Går mest i te om morgningen også kaffe før jobb men ja. Andre er badet og vaske ansiktet mitt, pusser tennene også siste jeg gjør er å finne hva jeg skal ha på meg også til slutt lager jeg meg frokost. Når jeg spiser frokost kan jeg alt ifra lese blogger til å skrive et innlegg.

Hva er din morgning rutine?

MILJØ IDEER FOR Å FORBEDRE, FLERE EL-BUSS FOR SPARE MILJØET

Hvis det finnes EL-BUSS så gjør skjønn at hele Norge og alle busser for det. Ihvertfall en god start. Jeg tenkte akkurat nå på buss transporten her i Norge og jeg som har blitt miljø bevist her i leiligheten min så hvorfor ikke forskjette sammen måneden. Så denne uken her er transport å første som slo meg er buss transporten. Etter rannet har hode mitt bare tenkt buss å miljø har ikke mange snakket om så.
Da gjør det akkurat nå, mange tenkte på el-biler i Oslo som mange kjører der men buss? El-buss? Har noen tenkt på det før meg. Hvis ikke så GJØR det. Mange skjønn at transporten i Norge begynner med EL-Buss før hele verden (kanskje) så hadde det vært utrolig kult å noen alle sammen kan være stolt over. Hvis det er El-busser her i Norge så gjør noe tiltak til det og kanskje gi bedre informasjon på bussen at kanskje er miljøvennlig.

Anbefaler transport men hvorfor ikke gjør buss til EL-buss. Finne EL-sykkel så da syns jeg er på tide at bussen også får EL-buss. Ja, om det kommer til å koste så har jeg ikke nok ikke tall på det man mye ja, men allikevel så vet jeg at det har vært det.

( KILDE TIL INNLEGGET HER http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2017/11/Oslo-foerste-el-buss-er-paa-plass )

 

Rareste med denne tanken er nok at ingen har kommentert på det før egentlig nå. Vet ikke om noen andre har kommentert det, men jeg har ikke sett noe av det og politikkene har ikke nevnt det heller. 

Så hva tenker du om denne EL-buss ideen min? Likte du den ideen?

Ny favoritt leppestift

( Ikke sponset )

I helgen var jeg på H&M en liten tror fordi søstra min trengte noe. Men da fant jeg en merket som heter INC.redible og jeg fant også matte my day heter den . Denne her varer lenge og jeg er veldig glad i disse fargene. Og den er god forhold til at denne ble laget av Kina, det er nok bare meg men jeg føler ofte merker som jeg har prøvd som er laget i kina er jeg ikke så veldig glad i men dette er tydeligvis veldig feil. 

Har du prøvd dette merket? Hvis ikke så prøv fordi kanskje du også blir veldig overrasket.

 

MINE TOPP SERIER

God morgen alle sammen. Tenkte skulle dele mine top favoritter serier akkurat nå. Kanskje du / dere liker det samme?

Hva handler filmen om?


Hva syns jeg om denne serien hit til? Den er morsom å det er lett å følge med. Så man henger med veldig bra.

 

 

Dette handler om Shadow hunters som jakter på mange skapninger. Også er det forskjellige hendelser som måter dem og de andre.

 

Første innrykk!

Foundation var noe trengte så kjøpte rimmel London som wake up me eller husker ikke helt der. Men foundation er nok litt heavy for hoden min og har medium dekk hevne. Men er god ja men bruker den som hverdags hvis jeg skal ut eller på fest fordi den varer veldig lenge på denne foundation.

Concealen er jeg ikke fan av. Den er Heavy på øynene å jeg kan si at jeg prøver å gi denne en sanse men nei funker ikke helt for meg den..

flere spørsmål så svarer jeg det på kommentar feltet

Klesstil min inspirert ifra

Denne uken skal jeg gå i kler som faktisk inspirer meg av bilder som jeg ser. Så outfits jeg går skal man finne ut bilde.

Nå fant jeg ut at demin skjort skal jeg prøve nå. Men jeg hadde demin snekker bokse i skjort så måte bare bruke den for å se hvordan det ble. Hvordan ble kommer senere i dag