Sexuelle tanker farlig eller helt normalt?

God kveld , natt eller dag. Hva tenkte du denne overskriften her? Jeg ville skrive om dette tema fordi føler at dette tema er ikke mange som snakker om og veldig privat. Å husk alle sammen så finnes det grenser på dette temaet så skjønn at alle sammen vet det. Det jeg har sagt har ikke sagt til kjæresten min eller venninne mine til dette tema men vil snakke rundt det å unngå å snakke om mitt liv om denne saken. Først må jeg si at er normalt å være kåt og orgasme men det er ikke normalt å dele dette med de som er rundt deg fordi er privat og hvis noen spør om du har vært kåt eller har hatt orgasme så trenger du ikke å svare på det. Å det sier jeg fordi DU SELV som skal VITE det, INGEN ANDRE ENN BARE DEG SELV. Vis du har å hatt indre bilder og drømmer så husk at ingen dømmer deg fordi ingen har noe med det. 

Å ha indre bilder med samme kjønn er akkurat det samme og man følger deg flau eller annen en de som er kompis eller venninner men du er ikke det. Du liker nok bare noe annet enn de fleste andre gjør. Å ingenting er noe galt i det i det hele tatt.

Hva tenker du om denne saken?

Ukas

Denne uken ble veldig mye men samtidig kjempe koselig. Positivt hele uken. Denne hele uken har vært mye å veldig mye men koste meg. Vært også veldig varmt noe som er et pluss. Nedturer? Måte forandre planene mine i helgen som ikke var veldig godt betatt av min side. Men fikk gjøre det jeg lovte å sa skulle hele tiden men bruke tiden min veldig mye.

( mormor ) beste dagen min var nok igår når jeg var hos mormor så gleden når jeg kom og gleden når jeg gikk .

SEX , UNGDOMMER OG PRESS

Heo, jeg vil ta opp en viktig tema til dere som er ungdommer i denne tiden her. Første jeg vil si at ikke press noen til å ha sex eller med ligge noen fordi alle personlig og ungdommer må velge det selv og selvfølgelig hvor mange. Å ha antall hvor mange du har ligget med er ikke vits å dele, kanskje med de du følger deg trygg på eller venninner / kompiser men ingen andre. 

Det er utrolig mange av ungdommer som er opptatt hvor mange har hatt sex med og sex geniet og er opptatt på akkurat kåthet også videre men alt dette har jeg noen gode tips til dere jenter som føler det presset. Det viktigste er at dette er din egen kropp og ikke følg deg at du må bare for å må fordi da blir det ikke god opplevelse og vil kanskje blir litt skremt verste fall. Det andre er at ja, folk rundt deg er har hatt det med 3 kanskje men betyr ikke at det er normalt fordi det kan henge at du må vente litt eller følge deg at det er noe rett å gjøre med han men også med henne. Å mitt råd er at ha sex med noen som du vet du ikke angrer på at du har hatt sex med eller ligget med fordi det er noe av det verste å si pluss ikke ligg med noen å si at han har voldtatt deg når du egentlig er med på det fordi begge parter er det alvorlige hendelser  og begge sidene om det er usant eller om det er sant så for en av dere begge to like ille ute.

Skjønner du hva jeg mener? Og alltid husk spør hverandre om alderen til henne / han du ligger med. ALLTID.!

INTERJUVET EN AV MINE FAVORITT BLOGG I VERDEN

Hei å god morgen alle sammen. Denne dagen skal jeg gjøre mine stolteste innlegg som jeg har fått til selv og husk at dette er på engelsk skjønn at jeg håper du skjønner hva som står. Hvorfor jeg valgte henne? Det er nok fordi hun har vært en av mine favoritt bloggere og jeg MÅ alltid stikke innom bloggen hennes pluss hun er for til at ting som primere eller noe annet kanskje ikke trenger det, som mange andre bloggere, youtuber sier at trenger. Bloggen hennes er her: http://dreaminlace.com . 

My 5 Best Makeup Tips:

1) With a good foundation, you won’t need a primer. Save the money!

2) Always wash your face and fully moisturize at the end of the day

3) When getting into makeup, take advantage of samples and go to stores and swatch and interact with the products to learn what you like. 

4) Don’t follow trends – use makeup that works best for you

5) Have fun! I look at applying makeup as my time to play. 

 

Describe Myself:

My name is Kelly Lund and I’m the American girl behind Dream in Lace. I started my blog to share my love of fashion and beauty – and encourage girls like myself in chasing their dreams. Outside of Dream in Lace I work full-time in marketing and fundraising for a nonprofit that serves people with disabilities. I’m very passionate about living the most positive life that I can and always try to make a difference wherever I can. Outside of work I love spending time with my dog, experimenting in the kitchen and watching way too much Real Housewives.

 

What was the worst product of makeup you tried and didn’t like?

Probably the most surprising product I don’t like at all is Chanel eyeshadow. Every season Chanel comes out with these gorgeous eyeshadow quads that I go into with big expectations. But in the end, the shadows are never pigmented and don’t last. They virtually disappear on my eyes! It’s crazy to me because obviously Chanel is such a prominent brand. I really love their foundations and lip products – but those eyeshadows? Big disappointment.  

 

A MUST-Have Product in My Makeup Bag:

I honestly don’t think I could live with out the Lorac Pro liquid eyeliner. I absolutely swear by it and use it every single day. From a foundation standpoint, I also always have MAC’s Studio Fluid Fix on hand. Even though I don’t wear it every day, it’s a staple that I can always rely on 100%. Great foundation!

 

My Best Advice on Independent Blogging:

My best advice is to definitely follow your passion and not feel pressure to write about or do something you don’t feel in your gut is right for you. These days, everyone is all about comparing themselves to each other – I try my best not to do that. Stay true to yourself and march to the beat of your own drum! Your life and your work belong purely to you and it’s most important that it makes YOU happy.

How is it Being a Blogger for Me:

Blogging has been such a blessing in my life. It’s helped me really get to know myself better and has introduced me to so many wonderful people. Blogging has also helped me achieve things I know I simply wouldn’t be able to otherwise – such as going to New York Fashion Week several times and getting to talk first-hand with favorite designers about their beautiful clothes. Blogging has also definitely helped me become much more confident! I tell everyone they should blog – not necessarily about fashion or makeup but about something that inspires them. It’s wonderful to create something on your own that you can be proud of.

Nyhet..!

Jeg har en liten eller stor nyhet det er egentlig opp til hver enkelt men for meg er det stort. Det er fordi en av engelske / utenlandske blogger har jeg spurt om kunne svare på noen spørsmål ifra meg og hun svarte ja. Følte meg som en liten unge og gleder meg masse til det innlegget kommer i morgen til dere alle sammen. Det er noe jeg har lyst til å gjøre flere ganger skjønn at jeg og oss alle lærer litt uten om verden også.

Hva tenker du om det?

Og kan si at jeg har fått svar på spørsmålene mine så er glede seg til imorgen

OUTFITS ONSDAG

God onsdag alle sammen. Denne dagen her har jeg vært på jobben og bare vært der også nå skal jeg gjøre litt hjemme før jeg skal ned å handle litt. Men jeg har en liten spørsmål til dere alle sammen. Desember er det mange som handler julegave med tilbud men i mai måneden så tror jeg at vi betaler like mye som desember. Eller hva tenker du om dette? Å tror du at mai å desember er vi nordmenn handler mest? Skal skrive mer om dette i kveld. ( klær, ikke sponset )

Jeg elsker bare denne boksen.. Regner med at er mine beste kjøp av bokser genrelt i livet mitt, hvis du lurer på hvor den kommer i fra så kommer den ifra bikbok. Å lurer på pris så skriver jeg det nede i kommentar felte skjønn at ikke blir så mye annonse her.

BLOGG INSPIRASJON

God morgen alle sammen eller god dag kan man også si. Denne morgningen her så tenkte skulle få min lille inspirasjon fra en blogger som alltid blir utenlandske / engelske blogger. Det er nok fordi at jeg blir mer inspirert av dem innen fashion og beauty. Hvorfor tenker du? Det er nok fordi de skriver så bra og forklarer utrolig bra måte pluss de for til å snakke om det produktet som man trenger å vite om.  ( Hvis dere skjønte hva jeg mente ) 

http://dreaminlace.com . Dette er den bloggen som jeg har lest i flere dager og tenkte at jeg skulle også ha en blogg intervju på engelsk bare for å se og lære litt på å spørre på andre språk og utfordre meg litt. 

Dette er header hennes som er veldig enkelt men også VELDIG fint. 

 

Dette er det innlegget som kom først.. Hvis du vil ha mer info på dette innlegget så kan jeg sende akkurat det linken.

Hva syns du? Skal jeg ha flere blogg inspirasjoner på denne bloggen? 

Back to back

Merket nå at jeg har hatt pause ifra denne bloggen her. Men nå er jeg tilbake og skal gjøre en mye bedre jobb pluss skrive opp saker som jeg brenner for og tips å råd og ting som jeg ser eller kanskje oppfatter hva de fleste mennesker gjør. Men husk at da retter jeg ikke deg som person men mer sier hva de fleste gjør. Så ingen skal være alene.