NY INNKJØP ( IKKE SPONSET )

God dag alle sammen. Denne dagen skal jeg egentlig være litt ute å ta masse bilder og samtidig gjøre veldig mye, ta slutten av denne dagen skal det komme nye bilder å nye innlegg som skal komme.

 

( Veit dette bilde er ikke helt riktig vei ) Men denne TimeBalm primeren fra The Balm veit jeg at VELDIG mange av dere faktisk bruker og mange er også kjempe glad i denne. Jeg har lagt det ligge fram til i dag eller denne måned fordi jeg tror ikke at den er rette primeren for huden min men allikevel så vil jeg prøve den bare for å se om det faktisk kan sku seg til den riktig siden, skjønn at den faktisk snur meningen min om denne og det jeg har lest om den som innhold beskrivelsen er. 

Disse to her har også veldig mange dere prøvd men disse to gleder jeg meg til å prøve. Jeg tror kanskje concealeren er litt for mørk men for se hva som er riktig eller galt på en senere video som kommer veldig snart.

 

FINNER DU LIKHETEN?

God kveld alle sammen. Jeg vil gjerne se at du skal finne 3 liker heter på disse to bildene her , under dette innlegget så finner du svarene pluss en ting som du eller dere ikke har tenkt over før nå? Gjerne skriv en kommentar om de 3 like tingene du har sett. Å kanskje det er flere ting som er like som jeg ikke har sett. Alt er mulig.

 

Hvis du ikke har sett det ennå så kommer det på neste bilde av de tre tingene som jeg har sett akkurat nå pluss en liten fakta som mange vet men kanskje ikke tenker over.

Jepp, L`oreal har også NYX merket så dere som trodde NYX var helt alene så tenk litt om igjen eller trykk på denne siden så finner du faktisk mer fakta om NYX og at Lóreal kan være like bra som NYX merket. Eller er moderorganisasjon .

 

HVA SKJER I HELGEN?

Dette er som skjer i helgen. Jeg å kjæresten min skal faktisk til Rødser / Aremark som ligger siden av Halden.  Han har faktisk ikke vært i Aremark før så gleder meg masse til å vise han stedet å ta masse bilder ifra denne helgen her som kommer. Gleder meg også til hva han sier om det stedet fordi det er helt unikt sted i hvert fall for meg, så må si at blir deilig å komme ned over til skogen å til Aremark som kan stå stille og ingen som kan være slemme. 

FOUNDATION FAVORITTER

Bobbi Brown foundation stick er en av mine første favoritter fordi første stick foundation er jeg veldig glad i men også fordi den gir den medium dekhevne som jeg selv er veldig glad i. 

NYX sin totalt Control Drop er den som ikke gir så mye dekk hevn men jeg vil si at den ikke er medium heller så den gir mer lite dekk hevne men kan gi medium dekk hevne på noen pluss den er ikke så heavy å ha på seg.

Denne her har jeg brukt veldig mye om vinteren her som var. brukte denne mest som concealer en foundation men noen ganger var det begge deler som ofte skjedde. 
Har du noen favoritter som jeg ikke har tatt opp? Så gjerne skriv hvem det er.

BLOGG ADRESS

God onsdag alle sammen. Da er det ny blogg adresse og en som jeg har valgt nå er en som heter: Chalotte Tunes. Først må jeg si at det er utrolig fint navn å at jeg likte det veldig godt. Bloggen hennes er utrolig nydelig pluss enkelt å rent design. BLOGG LINK HER: https://nouw.com/charlottetunes . 

Det var veldig sommerlig å veldig pent header.

 

HVA BETYR FARGENE? + ALLE KAN FÅ KJÆRLIGHET AV SAMME Å LIKE KJØNN ..

Denne dagen feirer vi dere som er homofile og lesbiske. Først må jeg si at jeg kjenner del mennesker som er det å jeg syns det er UTROLIG KOSELIG. Det som er veldig stolt over at de kan gifte seg sammen med samme kjønn som de ELSKER. Jeg har lest veldig mye om å være homofil å lesbisk men det er nok fordi at jeg lærer utrolig mye av det og mennesker som faktisk er det.  

 

Men viste du hva flagget egentlig betyr? Eller hva fargene betyr? Så vet du akkurat det nå etter dette innlegget.

  • Rosa: seksualitet
  • Rød: livet
  • Orange: sunnhet
  • Gul: sollys
  • Grønn: natur
  • Turkis: kunst
  • Blå: harmoni
  • Lilla: sjel

Jeg lurer egentlig på om ungen som har samme kjønn som foreldre faktisk blir mobbet. Fordi hvis det skjer er det noe alle sammen burte å lære at det blir vanlig og vanligere å det er noe i samfunnet som faktisk vokser veldig fort. 

Jeg vet ikke helt om ungdommer blir mobbet ennå å like en som er samme kjønn men hvis jeg skal tippe så blir dem det som er utrolig trist fordi da er det flere som velger å ikke opne seg enn å faktisk være stolt over hvem du selv er. På slutten av dette innlegget vil jeg si at jeg er kjempe glad for at oss alle uansett hvem man liker har samme rettigheter og samma muligheter. 

Det som er normalt er stusslig og være deg selv er susses.. 

Hva kommer?

Jeg har bestilt ny sminke som jeg hadde lyst til å prøve lenge om jeg vet veldig mange har.

Jeg vet at veldig mange av dere har prøvd disse produktene og nå skal MIN egen mening om disse produktene. Men vil kjempe gjerne høre hva din egen mening er om disse produktene

Nå som sommeren må jeg alltid ta mørkere foundation enn vinteren og kanskje vanligvis pleier å gjøre. Kjøpte meg N2 å se om den er lysere eller kanskje perfekt mellom ting.