SMASHBOX EYE MAJOR METALS MENING

Jeg tester den nye eye palettet til smashbox Major Metals og dette er den som jeg syns om denne å anbefals til å bruke på. Først vil jeg si at det står veldig tydelig på at skal bruke fingrene på dette palettet å jeg forstår egentlig hvorfor å samtidig brukt dette palette også med en kost, hvis du liker det. 

Designet: Denne var utrolig tøff og den røde kan vises i forskjellige vinkel å hvor nærmere lyset er jo innover får den røde vulkan som skal etter linje. Bak siden står alle navnene på fargene noe som jeg selv er utrolig glad for. 

Fargene: Disse fargene er utrolig NYDELIGE. Du kan bruke til å lysne på ingerkant av øyet og noen av disse fargene er perfekte til å bruke som sentrale fargen i midten. Man kan bruke disse fargene også på ytre V av øyet men bare ta en matte farge i globalen så hadde det nok vært perfekt. Å det du kan gjøre er å brukte dette palettet til 8 forskjellige å mer looker som du kommer nok til å like men da høyt sannsynlig ta men en ekstra palett med matte farger så kan du lage like mange som palettet å kanskje mer.

Bruker kost så hva skjer? Det som skjer er at det er mye pigmenter som kommer ut av palettet og fargene kan blandes i sammen skjønn at blir helt annen farge. Om det har skjedd så kan jeg si at det gjorde med meg å jeg kastet den med en gang. Så ja, det kan fort skje det.

Tilslutt: jeg liker utrolig godt dette palettet og jeg kommer til å bruke det til fester og til selvsskaper. Anbefaler dere som liker å bruke finger i øyneskyggen og deg som følger bare har matte farger som vil ha liten palett som har metal i seg. 

Liker du dette innlegget? 

 

DEL 4 av 5 – HVORDAN SKAL TILGI ANDRE ?

Hvordan skal man tilgi andre på? Å går det an noen gang å tilgi noen andre på hvis de har gjort noe dumt for andre eller deg selv? Disse spørsmålene her er nok veldig mange av dere som stiller dere selv. Både når gjeller ulykker, kriminelt eller bare venninner uenigheter som kan gå for langt. Dette her er noe for alle hver enkelt har svar på selv men hvis dette er for meg så må du gå din egen retning akkurat når det gjeller å tilgi. Har jeg tilgitt mine klanger med venninner for lenge siden? Ja, men jeg gjorde det fordi at jeg måte komme videre i livet uten å ikke tenke på det å tilgi mennesker på og hvilken tabber de har gjort å hva som de hadde som historie og lagt i bak seg. 

Noen ganger må du bare tenke på at å tilgi noen er det bare en person som kan å det er DEG og ingen andre rundt deg, kan hende at ingen veit hvem det er så kan ikke si noe selv heller. Så eneste som kan tilgi er deg..

Vis noen kjører på deg så håper jeg egentlig på å tilgi den person som har kjørt over deg, sier det fordi at den person MÅ leve med at den har kjørt på deg resten av livet han/hennes så det er nok en god straff for det om man tilgir. 

Hva mener dere som denne saken? 

  

Isprirert eyes look

Det er utrolig flinke makeup artister der ute. Jeg gikk inn på Instagram bare se hvem jeg kunne bli inspirert av. Å kan si at det var mange, men tok de som var ikke noe til vanlig.

Elsker hele farge systemet på dette bilde.

Hvordan kan et menneske gjøre dette? Imponert ..

Alt i alt så må si at menneske her som har laget disse fire må være utrolig flinke å kunstner .

Hva syns du om bildene?

DEL 3 av 5 HVORFOR HATE NÅR KAN LIKE/ELSKE ?

Dette spørsmålet her har jeg alltid lurt på. Oss nordmenn er veldig glad i hverandre men om jeg syns vi sier det nok ikke så veldig mye til fremmede mennesker som er rundt oss. Vi alle har fått forskjellige hate meldinger til en allerede som vi ikke kjenner en gang. Om vi for stoppet dette med at folk skriver hate meldinger eller email så nei. Kan vi gjøre noe andre ting som er mye mer koseligere? Så absolutt JA. 

Ja, med dette innlegget her skal si noe også med tilgi på en annen måte som mange ikke har tenkt over. Deg som skriver hate meldinger har en utrolig STORT mangler på å tilgi deg selv på fordi du liker absolutt å rekke ned på mennesker men samtidig kan du ikke godta de andre mennesker rundt deg og dem som ikke du kjenner en gang. Er dette trist for deg, meg eller oss som ikke kjenner deg så er svaret er der: DEG.

Tilgi kan også gjøre at se hvem som ikke har et A4 liv. Akkurat som jeg har, så har jeg ikke A4 liv fordi det er kjedelig pluss det er utrolig mange rundt meg og i dette samfunnet som faktisk går mot A4 livet og samme linjen som er normalt men samtidig litt ut. Eller hva mener du om dette? Msnge som har utdanning er ikke flinke nok til det de gjør eller velger men kanskje de som henger litt etter er kanskje flinkere men ikke kan vise det eller som meg, bare settet en liten boks å si du har MYE LENGERE VEI SOM VI IKKE TRENGER. I hvert fall så følger det skjønn på meg. 

Det lønner seg ikke å hate hverandre, samfunnet blir bare mer ødelagt enn det allerede er med krig og uenigheter.

Hva mener du om dette innlegget? Likte du innlegget? 

INPRIERT BLUE

God morgen alle sammen. Denne dagen her tenkte skulle være en liten inpirasjon dag som alle sammen kan tenke tilbake på. Hvorfor jeg valgte blå er nok fordi jeg kjøpte meg en lyse blå bokse som jeg føler blir utrolig pent å kommer til å like veldig godt. Å at lyse blått har blitt veldig tøft farge men også veldig inn igjen på en god måte.

Hvem blir ikke glad i denne kjolen her? I hvertfall det er noen få pluss denne fargen kan også brukes til farger som lyse grønn og lyse lilla som kan være litt spesielt men allikevel så kan det funke veldig bra.

poses.moda

Dette bilde her var utrolig tøft å likte det utrolig godt. 

 

Denne lyse blå vesken ELSKER jeg utrolig mye. Denne var altså helt NYDELIG å hvis jeg finner en skjønn en så skal jeg KANSKJE kjøpe den, veit ikke helt ennå men for også se på det. 

 

Del 2 av 5 – Råd / jobb med å tilgi deg selv

Tilgi deg selv råd har jeg nok av men for meg så er det bare 3 stykker som funker for meg som tenkte skulle dele med deg som føler at du ikke for til å tilgi deg selv.. 

  1. Rolige dager. 
    Dette skriv jeg opp fordi at rolige dager kan hjelpe UTROLIG mye med tankene dine å at du for roe deg ned etter hendelsen som du føler ikke kan tilgi deg selv på. 
  2. Tankene flyr bort. 
    Du må bare la tankene dine fly bort, det er mange ganger jeg tenker mye på hendelser som jeg ikke fikk til å tilgi meg selv for. Dette punket er utrolig vanskelig og nok den man må jobbe mest på av seg selv.
  3. Familien, venninner eller kjæreste hjelpe være med. 
    Be arbeide med å tilgi deg selv kan de hjelpe deg med. Det jeg brukte dem som er egentlig bare ha det utrolig morsomt med å gjøre det til de BESTE dagene mine i livet. Å etter at du har gjort dette en god stund så prøv å snakke med en som du ikke kjenner 

 

DEL 1 av 5 – TILGI DEG SELV

Det som jeg har lyst å skrive om er dette med tilgi på forskjellige måter og om hvordan du kan gjøre det mot deg selv men også mot andre. Jeg har nok kommet til perioden at jeg godtatt å tilgi alle rundt meg som er både vondt å gjort det som et lærerikt. Jeg har hatt mest historier der jeg var frekk og totalt ute kjøre med sosial biten min. Den er foresatt der men det som var er at jeg har det med de, men jeg veit at de kunne ikke være de beste venninne mine fordi var totalt langt unna i personlighet en det jeg var, kunne nok sikkert vært sammen med dem å si hei og alt mulig, men i steden for valgte jeg nok det beste for meg at skulle kutte kontakten skjønn at kunne konsertere meg mer til å bli den jeg er i dag isteden for å gjøre ting verre for meg selv. 

Alt sammen må du faktisk gå igjennom å prøve å finne ut av, hvis du ikke gjør det da blir du kanskje ikke det menneske du vil være eller menneske som stryker deg så utrolig mye. Vanskelig å tilgi seg selv så kan jeg si med en gang at det er og om du kommer til å gå gjennom det så ja, det gjør du. 

Håper du likte innlegget, vis du har noen innspill på hva jeg skal skrive om tilgi så må du bare skrive en kommentar så skal jeg ta det opp. Ha en super fin tirsdag alle sammen.