PROBLEM STILLING SYNS DU?

Jeg vet ikke helt om du har sett det men de butikkene som har salg på kosmetikk er det utrolig mange som roter og prøver på hyllene til butikken. Dette er helt lovlig men det ser utrolig grisete ut. Dette skal ikke være et problem heller men faktisk så kan være det. Jeg vil ikke henge ut noen eller sier at vi må ta dem fordi det er ikke noe vits men jeg vil bare si at hvis alle sammen tenker over det at de ikke skal gjøre det så hadde vært perfekt. Eller mer mindre som gjør det, og det heller også ungdommer som gjør det å. 

 

Jeg vet heller ikke om det gjeller ALLE SAMMEN men har en vis anelse at det gjeller veldig mange butikker der ute. 
Dette er min råd og tips. 

  • Salg hyllene ? IKKE PRØV PRODUKTET PÅ HYLLENE fordi gir ikke hvordan det passer på deg.
     
  • Testere finnes å vis du ikke finner testere så OVER HODE IKKE ÅPNE EN ORIGINAL VARE fordi det er et svin på butikken.

Dette er kanskje de to punktene som er viktigst å få fram…
Hva tenker du om dette? 

NEW VIDEO , SKJEKK DET UT.

Jeg vet det kommer utrolig mange videoer akkurat nå. Men det er fordi at jeg har ikke rekket å settet meg ned å skrivet så mye som jeg hadde håpet på selv. Det er egentlig mange grunner til hvorfor jeg ikke har gjort det men tenkte skulle bare droppe å skrive det i dag å skriver det i morgen dagen isteden for. 

Kos dere masse med denne videoen. Gjerne skriv hvilken chellenges dere vil ha på kanalen min.

55 ABONNENTER HVILKEN CHELLENGES?

God morgen alle sammen. I dag har jeg faktisk sett at jeg har 55 abonnenter på youtube noe som er utrolig gøy og jeg er utrolig takknemlig for det. Så jeg lovde at de som abonner skulle bestemme hvilken chellenges jeg skulle ha på en video men siden ingen har kommet noe på det. Så tenkte jeg hvorfor ikke deg som leser skulle bestemme hvilken chellenges jeg skulle ha. 

Og jeg må bare si unnskyld for veldig lite skriving akkurat nå. Jobber med 4 innlegg som jeg tenkte skulle ha men driver med rettskriving og punkter som har lyst å få fram til deg som leser innleggene.

Skriv gjerne hvilken chellenges du / dere vil se på og vi snakker nok senere.

GOD FREDAG ALLE SAMMEN

God fredag alle sammen. Hvordan har du det i dag? Nå snart starter helgen for meg å merker at jeg gleder meg kjempe masse til det. Hva er min plan å hva skjer i helgen skal du få vite nå. Helgen skal jeg være på hytta sammen med min mor å far som jeg gleder meg mye til. Siden dette har vært litt spesiell dag å siden jeg ikke har skjønt helt hva som har skjedd så vil jeg nok være sammen familien min å skrive litt og jobbe der med innlegger, bilder og ikke minst videoer. Tenkte skulle forresten ha intervjuer på denne bloggen her med andre som  kommer kommentarer som er snille å koselige. 

God fredag alle sammen ..

Liten outfit torsdag

God Torsdag alle sammen. Denne dagen her skal jeg jobbe om kvelden så det blir kanskje ikke så mange store innlegger eller temaer som jeg skal ta opp men skal komme en til løp av denne dagen her. Det er utrolig lenge siden at jeg hadde outfit så hvorfor ikke starte med det nå? Som svaret med en gang er at jo begynner faktisk med det i dag.

Håper dere likte bildene så kommer det flere innlegg å videoer videre…

TRYGGTRAFIKK INTERVJU

Jeg hadde to uker siden om hjelm og sykler pluss regler å jeg fikk svar av tryggtrafikk som var utrolig koselige mennesker og jeg setter utrolig stor pris på at de ville svare meg. Og her er spørsmålene å svarene jeg fikk som jeg selv følte var veldig bra.

– Har dere telling på hvor mange som cirka ikke bruker sykkelhjelm i Norge?
58,8 % av de som sykler bruker sykkelhjelm i 2017 i følge Nasjonal tiltaksplan.​

– I Hønefoss har jeg sett at det er ikke mange der som bruker hjelm, så hvor mange i Buskerud bruker hjelm? 
Vi  har dessverre ikke tellinger ned på fylkesnivå tilgjengelig.

– Hvor mange voksene har ikke hjelm i Norge? 
De alle yngste er de flinkeste til å bruke sykkelhjelm. Av de fra 0-12 år bruker 78,7 % sykkelhjelm.

– Hvor mange ungdommer her i Norge bruker hjelm? Da tenkte jeg på ifra 13 – 18.
Ungdommer mellom 12 og 17 år er de som bruker sykkelhjelmen sjeldnest. 31,3 % i denne aldersgruppen bruker hjelm.
Blant de over 17 år er det 61 % som bruker hjelm.

Tusen takk for svar ifra tryggtrafikk som var Christoffer Solstrand Steen og Jonas Wærstad.

Licensed from: sweetlouise pixabay.com

Lærte du noe nytt nå? 
 

HVORFOR IKKE SKRIVET SÅ MYE?

Disse ukene her så har det vært veldig spesielt for meg. Min mormor har gått bort ifra meg eller døde igår å jeg ventet egentlig veldig lenge på det så jeg hadde veldig følelser i meg som ikke ville helt dele. Vil bare si noen ord for å minne henne. Min mormor var helt unik mormor og hun lært meg alt av kongefamilien å hvordan moren fortalte alt hvordan det var å jobbe sammen med kongefamilien å antrekk som de hadde på seg. For meg så var mormor å oldemor mine idoler og de jeg har som inspirasjoner. Oldemor som brukte Bitte navnet før meg som kallenavn hun var vakker, nydelig og jeg kunne ikke ha hatt en bedre oldemor enn henne å livet hennes måte ha vært tøft men også en eventyr. Mormor er den som alltid har vært hos meg, snakket om veldig mye i krigen i Østfold å Halden sin historie pluss hvordan det var å bo den tiden når det var krig. 

Om jeg kunne ønske meg bedre oldemor og mormor så nei, ALDRI I LIVET..

Licensed from: Greyerbaby pixabay.com

 

MITT FORHOLD TIL SEX PLUSS PLUSS MER!

Mitt forhold til sex er nok veldig mange som kanskje veldig mange av oss har det som er? normalt? i den for sagt at vi har det for oss selv og med partneren vi har hatt sex med eller med han/hun vi er sammen med. Men jeg tenker nå med meg selv at er ikke bedre at vi er åpner litt av den? Jeg vet at mange har gjort det allerede og faktisk snakker om det. Men det er mange også som kanskje ikke helt for til å snakke med andre om det. Jeg har 3 forskjellige venner gjenger og ene gjengen snakker om alt og sex å. Andre delen kan komme borti temaene å snakker litt om det men ikke så mye som den andre gjengen. Den siste delen har det mer privat og som tenker at det må hun/han eller dem finne ut av selv. ( som jeg har og lært av familien min) Og jeg har sett negativt å positivt på de tre sidene som jeg hadde tenkt til å dele med deg som leser denne bloggen. 

Så forholdet mitt til sex er veldig delt i 3 og vet ikke helt hva som er riktig. ( Vis jeg kunne si det på den måten ) Men jeg har kommet fram til av alt sammen at begge 3 forskjellige måtene finnes og ingenting er riktig, feil med å snakke om det, gjøre det og alt annet som jeg ikke har lært om det ennå. 

Licensed from: stokpic pixabay.com

DEL DIN TANKER PÅ KOMMENTAR FELTE!!