4 FAVORITT LEPPERSTIFTER

Dette er mine favoritt lepperstifter fordi noen av dem er matte og varer lenge pluss at de har forskjellige utvalg på farger som er veldig bra.. 

Maybelline matte INK varer utrolig lenge å er kjempe god og finnes farger som hver sin smak har om det er nude pink eller bare nude. Buxom er min nye hverdags favoritt. Det er fordi at den sitter lengere å perfekt å bruke når man har en effektiv dag på jobben. Yves er den som er 2 favoritt fordi at den kan du faktisk spise å drikke med den pluss alle fargene som du kan velge mellom er så UTROLIG nydelig å jeg er bare så veldig glad i denne. Da er den siste som er MAC sin. Å Mac har utrolig mange lepperstifter i forskjellige farger som er en pluss men det som jeg liker med denne er nok at ikke gir så mye farge på leppene dine noe som er bra i noen situasjoner. Eller hva mener du om den saken?

GOD TORSDAG – JOBBE TORSDAG

God Torsdag til deg. Denne dagen skal jeg egentlig bare jobbe med denne bloggen å jobbe etterpå om kvelden. Hvorfor jeg skal lage mange innlegger nå å dele ut over helgen er fordi at jeg vil ikke være avhenging å tenke på å skrive mange innlegger om helgen.  Faktisk sto jeg opp veldig tidlig i dag egentlig fordi at skulle rekke mye i dag før skulle på jobb å bli ferdig med å redigere en video som kommer ut litt senere i dag. Den kommer inn på min kanal først pluss på facebook siden min. 


( Har ikke kommet så veldig langt ennå )

Så mine planer i dag er egentlig bare disse tre tingene her som er:
– Lester ned videoer
– Lager innlegg for i dag, Fredag å Lørdag og to på søndag skjønn at jeg kan skrive en selv også. 
– Jobbing om kvelden

Så meste parten bare jobbing.
Hva er din plan i dag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

´´

BEAUTY YOUTUBE WORLD IS?

Jeg vet ikke om noen av dere har fått dere med deg dette men. Det er utrolig mange drama ute nå på youtube. Meste skjer på twitter og noen videoer som er utrolig trist å tenke på. Man skal si at det er mye feil å mange som kanskje ikke kommer overens. Disse sakene skal komme i 3 deler å vil vite hva vi her mener her i Norge. 


( Liten fakta bilde )

( Link: https://www.seventeen.com/beauty/celeb-beauty/a22799382/gabriel-zamora-bashes-manny-mua-laura-lee/ )
Første skulle starte med er: Ex-beste venn og akkurat det ordet er nok for meg til å starte allerede der. 
Hvor mange vet om Jeffree Star mange pluss egen makeup marke som er bare hans. Manny MUA er en makeup artist og Laura Lee som ja, begge tre er youtubere akkurat som Gabriel Zamora. 

Syns jeg dette drama har ødela litt for youtube miljøet? Så kan jeg si både ja å nei og det kommer ikke bombe at kom ut og at startet vel overraskinger her å der men vi alle er mennesker å noe har alltid noe drama så jeg sier at det er menneskelig. Men veldig kjipt at de må ta det over sosiale medier.. 


Nå alle som sier unnskyld unntatt en. Eller hva syns du?
Men alt hva jeg mener om dette dramaet kommer i del 2 som kommer i morgen. Har du hørt om disse youtubene?

 

PRØV Å IKKE ROTE I BUTIKKER

Jeg går ofte i mange butikker bare for å se om det er mye rot og jeg kan si med en gang at det ER det. Jeg vet på kosmetikk salg hyllene er det folk som roter og det er uansett om du kommer i fra Norge eller har et helt annet språk. Å hvorfor jeg tar det opp er nok fordi jeg skal gi deg / dere noen råd som jeg lurer på om egentlig alle trenger. 


(Skjerm bilde av google )

1. IKKE ÅPNE PAKKER eller PRODUKTER hvis du ikke viste det kan dette være problemer forhold til kosmetikk avdelingen.
2. LEGG KLÆR TIL PÅ SALG STATIVET I BUTIKKEN Mange gjør det allerede men mange som ikke gjør det heller. I hvertfall når de har tatt mer enn 4 plag legger igjen på prøverommet eller stativer på prøverommet som også er helt greit å legge ifra seg.
Det siste punket jeg tenkte skulle ta opp er nok, 3. PRØV Å HUSKE Med dette mener jeg at prøv huske hvor du kanskje har hengt eller har ligget fordi da sparer du tid på ansatte i butikken og dette gjeller ALLE ALDERE og mennesker. 

Hva tenker du om denne saken? 
Likte du dette innlegget?

HVA SYNS DU OM DENNE JAKKEN?

Jeg lurer på nå hva du syns om denne jakken her. Dette er spørsmålene som du / dere skal svare på å kommentere under hva du selv liker å husk at jeg er ikke her for å dømme deg men mer for å se hvilken smak andre mennesker har rundt meg.. 
1. Ville du hatt på deg denne i hverdags antrekk?
2. Hva kaller du denne jakken?
3. Hvilken forslag antrekk hadde du valgt til.?

 

Mine svar hadde jeg svart. 1. Nei, jeg hadde ikke gått med dette i hverdags klærne mine fordi denne fargen ikke ville kle meg men allikevel syns jeg selv at denne var utrolig kul å den ser deilig å ha på seg. 2 spørsmålet: Jeg ville ha ha kalt denne jakken for pink myker fordi den ser veldig myk ut å varm i tillegg. Det siste er hvordan antrekk mitt med denne skulle være er nok: hvit genser og svart bokse. Akkurat som dette bilde her men jakken er litt annerledes jakke som er litt lysere enn denne her.