ANTREKK PÅ TIRSDAG

Jeg har ikke vært så veldig flink å skrive akkurat lenger. Men jeg har tatt noen bilder av antrekket som jeg hadde på meg på Tirsdag som jeg tenkte skulle lage ut på bloggen. 

Dette er antrekket jeg hadde på meg denne Tirsdagen her.. Snart er det helg å merker at jeg gleder meg masse til det. 

Planen tirsdag

God tirsdag kveld alle sammen. Denne dagen har jeg jobbet veldig mye uten om denne bloggen som jeg hadde litt mindre tid på nå dessverre. Det er fordi jeg gjør litt om på kontoret mitt som at jeg trives mye bedre og skrive men kontoret har ikke fått så mye stell som jeg ville.. så ville ta igjen det litt.

Jeg tenkte skulle være mer mote innlegg enn det som har vært pluss litt mer meninger/ saker som jeg skriver om..

YELLOW INSPRASJON MANDAG

God morgen alle sammen. Nå har det startet en ny dag og en ny uke der jeg skal være mer å mer effektiv på denne bloggen. Jeg skal gjøre gjøre en hel del vending på denne bloggen men også tenkte skulle gjøre mer mote og ting som elsker å skrive om. 

Denne mandagen her blir nok veldig mye å gjøre for meg så skal ligge foran på denne bloggen hele denne uken her som kommer å se om dette funker bedre å tenke framover som jeg skal gjøre. 

Gul fargen er min favoritt farge som alltid tar feil. Og når jeg leser på hva fargene betyr så passer det veldig godt til meg av den personen jeg er. 

Jeg har veldig mye energi i meg så ja, beskriver veldig bra en av egenskapene mine. Hvilken farge er din favoritt så for du en link å lese som din farge betydning.

 

Kalender til barn / ungdom

Det var en liten rapport på nyhetene som hadde om jule kalender til barn og egentlig til ungdom. Som vanlig så tenkte jeg mitt som jeg kan skrive til deg nå. Bare husk at dette er min mening og jeg vet at mange andre har andre tanker om dette saken og er fritt ening men vi alle er forskjellige. Men dette vil jeg skrive om denne saken og gjerne kommentar hva din mening er. Første jeg ville skrive er egentlig at jeg ELSKER mennesker som gjøre noe nytt med kalendrene sine. Men jeg er oppvokst med pakke kalender så jeg syns utsett hvilken gaver jeg fikk der så satt jeg også mer pris på det små jeg fikk også når julen kom så fikk jeg roet ned pakke nivået mitt eller den spenningen jeg hadde i kroppen. Denne setningen her kan sikkert tolke positivt og negativt men alt i alt så satt jeg mer pris på stemningen i julen en gavene jeg fikk i jula fordi hadde noe å kose meg med litt før.  

Gjerne skriv hva du mener og oppsummeringen min er så enkelt som at fornye tankene dine på kalender å miljøet samtidig så kanskje finne noe nytt? 

VINTER KOMMER Å KJØPE GAVE TID?

Nå har jo vinteren kommet å det merker nok de fleste rundt i dette landet. Men er jeg noe glad i vinteren? Hvor langt har jeg kommet på gave kjøpet? Gave tid er det kommet nå? Disse tre spørsmålene her skal jeg ta opp akkurat på dette innlegget her. Jeg er nok den som er glad i vinteren men jeg liker utrolig godt å stå i baken og kjøre nedover og følge at man har kontroll, når man står nedover. Kulden er jeg ikke så veldig glad i men jeg overlever nok en vinter til. Kjøpte gaver har jeg ikke begynne på men tenkte skulle lage noe hjemmelaget før jeg skulle kjøpe gaver. Det er nok fordi jeg at jeg er veldig glad å lage noe som kommer ifra min egen kreativt hjerne og som kan settes pris på. 

Har gave tid kommet nå? Jeg regner litt med at mange tenker på å kjøpe gaver nå og framover nå. Hvor langt har du kommet innen gaver? Skal du lage noe hjemmelaget? Liker du vinteren? Gjerne skriv svarene på kommentar felte skjønn at jeg kan lese å gi en svar tilbake til dere 😀 

 

 

 

Ligger etter

Jeg ligger veldig langt etter denne bloggen her og skrivingen forhold til det jeg skriver for hånd så i morgen skal jeg sette meg ned og skrive mange eller mye innlegg som jeg kan bruke og som dere alle kan lese. Det er noen hendelser som har lyst å ta opp sammen med deg/dere. Noen hendelser jeg skriver om er sanne men andre hendelser skriver jeg skjønn at alle sammen blir mer ops eller følger litt med skjønn at kan dripe litt inn både mobbing men også kanskje være litt alene på skolen .

INSTAGRAM BILDER

Følger du meg på instagram? Gjerne si hva du heter eller følg meg så følger jeg deg tilbake.

BqIUuHLnGvF

Hvor tegner jeg? Det er nok fordi jeg føler at det er noe jeg kan å liker utrolig godt til å komme opp med mine egen figurer å prøve og sette det ut i et papir som blir kunst til slutt.

 

HVORDAN GÅR DET I LIVET MITT?

Hvordan er det egentlig i livet mitt? Har jeg det bra? Hvorfor er jeg så sliten som jeg var forre uke? Å hva er det i mine tanker? Tankene mine er utrolig mye men meste er hvordan vi mennesker snakker til hverandre på. Fordi jeg har på følesen at mange legger på ord som skal gjøre andre mer usikker eller mer jobb villig. Skjønner du hva jeg mener? Hvis du ikke gjør det så bare vent. Men livet mitt går veldig bra og alt av kjæreste, venner å familien min har det veldig bra så det viktigste i livet mitt er super bra. Om jeg har det bra selv er både og men meste parten har jeg det veldig bra i livet mitt. Hvorfor jeg er så sliten som jeg var i forre uke er fordi at var veldig mye å gjøre samtidig så hadde så mye spørsmål som eksempel hvorfor følger jeg meg utenfor? Gjør jeg så mye feil? Det siste jeg tenkte på var hvorfor for jeg så mye skyld?  
 

Blf4CCFAmbQ

( bestevenninne min å meg ) 
Oppsummering. Jeg har det veldig bra, ingenting planer meg bare elendig spørsmål som dukker opp å ned men det går nok bra. Å Følger meg veldig helltid som har det bra eller godt i livet mitt så lenge det varer å nyte det.  

Hva er din status på livet ditt?