Planer tanker i 2019

2019 skal være min jobbe året der jeg skal jobbe mye med blogging pluss lage mange intervju innlegg som syns var utrolig gøy å lage. Jeg skal også prøve å intervjue flere bloggere å bli litt bedre kjent med bloggere i Norge som vi har hørt om og jeg tenkte skulle ta med youtubere og. Eller hva mener du om denne saken?
Jeg skal også lage flere innlegg om saker og mine meninger som er spennende å lese for deg som kommer på denne bloggen.
Det som jeg også vil gjøre i 2019 er så lage mine gjøre liste for 2019 skjønn at jeg skal oppleve mest mulig og gjøre litt mer interessant i livet mitt. Det jeg vet at skal er å reise med søstera min og samboen til henne og med kjæresten min som reiser ut av Norge for første gang. Så gleder meg masse til det. Mine nyttår forsetter er nok jeg skal oppleve steder å reise litt mer enn det jeg har gjort. Så 2019 min reise år og opplevelse tur.

Jeg vil gjerne vite din 2019 år planer eller har du noen ønsker som skjer i 2019?

 

 

2019 ÅRET

2019 året skal jeg bare lære mye og skrive flere innlegg. Jeg skal jobbe mer å få denne bloggen her ut å fram å gjøre denne en morsom , spennende og alltid kan regne med at det kommer innlegg på denne bloggen. Hvorfor jeg sier dette er fordi: Jeg har ikke har vært flink nok til å skrive med i disse innleggene her pluss jeg vil gjøre mer og denne bloggen skal være noe for alle eller fleste og skal allikevel følge at de er en del av meg? Hvis det gir noen mening.

Mine nyttår forsetter skal jeg dele med deg i morgen og hva jeg har lært i 2018 fordi det er MYE..

SORRY LITE SKRIVING

God Søndag alle sammen akkurat nå er jeg hjemme hos min mor og far men nå tenkte jeg skulle bare si unnskyld for at jeg skriv veldig lite løpt av denne helgen. Det er fordi jeg ikke har vært hjemme men hos en kompis av kjæresten min. Men snart er det nyttårsaften som er i morgen. Da skal jeg lage 3 innlegg som kommer i morgen og skal også dele innleggene skjønn mange kan se på innlegget.


Tok en liten hint til en video jeg syns alle sammen kan se på

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0af8T_dKfvQ[/embedyt]

 

DIN BY INNEN HIGH QUALISTY OF LIFE ARBEID + PENGER

God morgen / dag. På dette innlegget her skal jeg dele med deg noe fant en liste der byer som har høy kvalitet på livet av arbeid og penger.  Jeg kan si at Norge, Sverige kom under Danmark sånn i Norden så er det Norge som kommer ut dårlig ut. Men jeg  før vi skal vite antall så tenkte skulle ta Nr 1, 2 og delt 3 plass. 

Østerrike  er den som kommer først så kommer Sveits så New Zealand sammen med Tyskland og hvilken byer de tok så står det på også på bildene..
Kilde link her.. TRYKK HER HER HER

Hvor er Nordiske landene så kommer de under her i riktig rekkefølge på samme måte.

Gjerne del hva du tenker om dette.!

 

KJØPE ETTER NYÅRET?

Jeg har noen produkter som jeg ville kjøpe etter nyttår og hvis du lurer på hvor du for kjøpt det så spør det under kommentarfeltet fordi dette er ikke sponset og da sender jeg ikke ut link på denne innlegget men på kommentarfeltet som svar til deg. Håper det går greit.

Disse fargene er så lyse å fine å siden vi går i lysere tider så hvorfor ikke?

 

 

Hvorfor jeg valgte denne er fordi dette er en av nye produktene til Benefit som om skal se om vil prøve.

Denne NYX foundation har blitt snakket mye om på youtube i det siste før jul. Ha du fått prøvd denne?

Denne leppestiften fra NYX er utrolig nydelig. Jeg har sett alle fargene på H&M sine butikker å lurer på om jeg skal prøve noen av dem.

Denne har jeg ifra NYX har jeg hørt mange forskjellige ting om så kanskje er derfor ville prøve denne på nyttår?

Gjerne del dine tanker og meninger på hva du mener.

 

 

 

 

 

VANLIG DAG MÅ JOBBE

God dag alle sammen. Denne dagen her helt vanlig dag så det betyr at jeg må på jobb igjen etter en uke med ferie. Denne dagen skal jeg prøve å lage flere innlegg i kveld etter jeg har kommet meg hjem fra jobben. Om det er mye å gjøre så kan jeg si med en gang ja, er mye å gjøre.

Men julen min har vært veldig bra og jeg koste meg utrolig mye. Om det ble mange jule bilder så kommer det noen men kommer også litt senere i dag men beste med julen var nok at jeg kunne ta det rolig uten at noen ropte på meg og at kunne være helt meg selv. Det er den beste med julen er bare være meg uten at noen sier at er galt eller riktig med å være det.

( Unnskyld for at ikke kom opp noen bilder men fikk ikke laste det helt ned )

 

2 JULEDAG

God andre juledag alle sammen. Denne dagen her er den siste dagen før jeg skal på jobb i morgen og har veldig mye i dag å gjøre. Denne dagen her skal jeg bare nyte fylt ut. Om jeg rekker å skrive veldig mye vet jeg ikke helt.

Disse sminke lookene er utrolig kul og jeg likte denne utrolig godt å hun var super flink .. Gjerne del din mening?

DAGENES TWEET

God morgen alle sammen. Fant flere mange tweet som jeg har lyst å dele med deg og se hva du syns. Min meninger kommer også så vis du ikke er enig så gjerne del det på kommentar feltet fordi da leser jeg også din mening.

Hva syns vi om James Charles sin outfit og sminke look? Jeg kan snakke for meg selv og jeg har egentlig syns og om jeg hadde gått med denne outfits og selve sminken. Første er det antrekket som var litt for mye både når det heller antrekket og luen med. Men samtidig kan jeg si at det er typisk amerikaner og dra det litt lenger enn det vi her er vant med. Om jeg kunne ha gått med det selv så kan jeg si med en gang at det kunne jeg nok ikke. Men det ligger nok i meg og hvem jeg er som person.

Presidenten sier god jul til alle sammen på twitter og egentlig bare det. Skulle jeg ønske meg litt mer en bare god jul eller Merry Christmas så hadde håpet på at han tenker på alle eller håper alle får en fin dag på julen eller noe i den rettningen. Så jeg hadde ønsket meg litt mer enn bare god jul.

Da har jeg kommet meg til den siste tweeten som er Jeffree Star sin tweet som er denne..

For at jeg skal oversette denne til norsk så er det denne som kom fram.

Jeg tenkte på denne setningen her. “Fordi jeg er for trøtt fra å bli knullet til og med tenke på matlaging” Jeg vet ikke helt hvor han vil med denne tweeten her. Skulle dette være morsomt tweet så stemmer ikke det helt det heller.

Husk gjerne dine meninger å tanker om dette pluss om du vil at jeg skal lage flere skjønne her tweet

 

 

FINNES DET PERFEKT JUL?

God 1 juledag alle sammen. Nå er det første juledag der nok alle sammen tar det helt rolig og bare koser seg mye. Denne dagen her skal nok bare bestå av skriving og tanker som bare faller meg inn på denne dagen her. 

Om jeg har fått meg noe fint denne julen så kan jeg si å ja det har jeg. Sier hva jeg har fått så vet jeg ingen trenger å vite det bare at jeg er super takknemlig og jeg har kost meg utrolig mye. Jeg vil kjempe gjerne vite hvordan din jul har vært?
Om det finnes ordet perfekt jul må nok en hver av oss bestemme helt selv hva vi følger. Å hvor vi faktisk legger ordet vårt er perfekt. Denne julen for meg har vært perfekt fordi at jeg har vært sammen med de jeg er glad i og at jeg kunne ta helt rolig uten null , null stress.

Så for meg har hatt en perfekt jul for den kategorien jeg har laget for meg selv.

JULE GLEDEN

Julegleden har kommet i mange hjem nå. Det er noen vi alle sammen er samlet og bare nyter fylt ut. Denne julen her kommer for meg å spesiell fordi vi mangler en som er min mormor men det er noen som mangler venner, kjæreste og familie medlem. Merker vi det i familien at vi er preget av at mormor er bort så regner jeg med at mamma min merker at hun har mistet moren sin men hun sier ikke det fordi det skal være en gledes dag men også minner rundt middagsbordet. Jeg vil bare skrive dette innlegget her fordi ville si at jeg husker på alle sammen i julen og håper er å bli en jule ønske som blir oppfylt skjønn at blir en bra feiring på alle måter og alle husker denne julen veldig bra.


God jul alle sammen!

Men jeg vil ta opp en ting. Fordi i morgen kommer til bloggere vise hva de har fått til. Men tenker er det vits å vite det? Tenker fordi at man misunner vel veldig mange mennesker og jeg har ikke sagt en gang hva jeg ønsker meg til de andre rundt meg nemlig fordi ingen har noe med det pluss jeg trenger ikke si hva store, heade pakker det blir lenger. Men dette temaet her skal jeg skrive mer i morgen. Bare husk tenk før du skriver hva du har fått til det kan skape at noen blir misunnelig og kanskje noen mobber andre på nett mer enn det vi rundt kan stå for.

Hva tenker du om dette? Har jeg rett?