NYE PRODUKTER ? NY VIDEO?

Jeg har fått nye produkter som hadde utrolig lyst til  å lage en video ut av det. Tenkte at skulle høre med deg om du ville ha først inntrykk av de produktene jeg har kjøpt i dag. Gjerne skriv ja til en ny video eller et nei.

Videoen viser hvilken merke det er men ikke hva jeg kjøpte.

Vil du at skal ha en video?

 

YOUTUBER STJERNE KOM TIL ENGLAND GA ??

Jeg regner med at mange av dere har hørt om youtube stjernen ifra USA. Nemlig James Charles, hva jeg syns om han og nyheten hvor besøket england åpnet en butikk og alt ble kaos. Jeg fant denne overskriften på bbc sine nyheter igår..

Det morsomste med dette er at billister skulle blitt fanget i biltrafikken takke være at han dukket opp. Dette her var også på et senter som var nok for lite når det kom 8000 fans. Fy.. Det var egentlig sykt mange. Jeg merker nå også at det er helt sykt og jeg vet ikke om det er sånn vi kommer til å ha det i Norge men jeg tviler at kommer 8000 blod fans som bare skrikker å hyler godt skjønn at akkurat du skal høre dem.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6639377/YouTube-19-year-old-male-beauty-blogger-James-Charles-got-famous.html

https://www.bbc.com/news/uk-england-birmingham-47026129?ns_mchannel=social&ns_source=twitter&ocid=socialflow_twitter&ns_campaign=bbcnews

 

 

 

Tilbehør gjør et antrekk mye annerledes

Man kan gjøre utrolig mye med antrekk enn bare med bukse, genser også alt skjønt. Jeg den nå at jeg skal bruke mer tilbehør til antrekket mitt enn det som kanskje er vanlig. 4 ting som er veldig klassiske det er.. Øredopper, sko , kjede / smykke og vesker eller sjekk. Men det jeg skal fram til med dette innlegget er at tilbehør til et antrekk er viktigere enn man tror seg. For meg så trodde jeg ikke var så kjedelig men nå kan jeg gjøre samme antrekket like bra men forskjellige antrekk som har på seg.

Dette er et bilde med mange forslag og mange ta mye men like mye av klær som tilbehør.

NA.KD.COM ? HAR HØRT OM DENNE DU?

( Ikke sponset og ikke annonse ) Hvis du trenger link til denne siden så skriv en kommentar at du ønsker deg hele linken så skal jeg sende deg den. Men jeg tenkte skulle finne ut av denne siden her. Fordi det er en youtuber som blir sponset av denne selvsskapet som heter Camilla Frederikke som er dansk som er en av de jeg følger mest på. 

Nettsiden her har jeg hørt av henne å fant ut at de hadde så utrolig mye kult pluss de kunne sende det til Norge så gleder meg til ny måned så skal jeg prøve ut denne netthandelen her.
Men om jeg hadde hørt denne siden før så nei hadde ikke det så er litt rart men måte skjekke det ut.

 

MINE BEAUTY FAV AV YOUTUBERE

Tenkte nå skulle ha mine youtube favoritter framover. Dette er siden jeg skal være på jobb å reise veldig fort med en gang så jeg rekker ikke så mye å skrive men betyr at innlegg kommer i tiden som jeg setter på pluss prøver å lange et innlegg hver eneste dag i helgen skjønn at kommer alltid noe nytt om morgningen..

Men dette innlegget her skal jeg vise mine favoritter youtuber. Så hvem skal starte? Jeg tar de norske beauty først. Har jeg mange av norske beauty youtubere så er nok både ja å nei.. Men om jeg har noen så stemmer det.

Det er nok flere men det er de jeg fant i farten før jeg skulle på jobben.. Gjerne skriv din youtube beauty eller noen jeg ikke har tatt med for jeg vet om 4 stykker jeg har glemt.

 

GOD FREDAG ALLE SAMMEN

God helg alle sammen, denne dagen her skal jeg bare på jobb så skal jeg til fjellet å så på carving skia mine som jeg gleder meg utrolig mye til og blir bare helt sykt gøy å gleder meg masse til det. Jeg vet ikke helt hvor mange innlegg eller post jeg for skrive men for se hvor mye det blir.