HVORFOR ER MILJØ OG KLIMA VIKTIG FOR MEG?

Hvorfor jeg er opptatt av miljø og klima vårt og for verden sin er veldig mange grunner og om de er gode grunner eller ikke gode grunner kan du selv bestemme selv. Men for meg er disse punktene godt nok og gode grunner for meg selv.

 • Rundt meg og deg hele tiden
  Uansett hva jeg / du gjør er den der. Pluss det er en del av oss og der vi bor
 • Alltid noe å lære
  Det er alltid noe man kan lære noe av. Miljøet vi bor og ikke minst klimaet som forandrer seg hele tiden og som stiger.
 • Alltid noe nye spørsmål og nye svar kommer opp.
  Det er mye spørsmål som skal svares på og mye av det har vi fått svar på men har mye igjen.
 • Kan alltid tenke
  Kan alltid tenke mener jeg at kan brukte hvorfor, hvordan skjedde det og hva kan vi gjøre til å forminske at dett skjer igjen.
 • Beredskapen til en hendelse skjer.
  Hvordan vi gjør det etter en hendelse kan være så mye og alt kan være godt nok men hva er den beste måten og treningen.

Det er utrolig mange grunner til hvorfor jeg er opptatt av miljøet men jeg tok de 5 punktene som er høyest for meg. Kunne ha tatt at miljøet tar vare på oss og planter og klima tar av seg luft ,vann og ild som er de 3 hoved kildene.

CO2 REKORD = IKKE SUPER BRA!!

Som kanskje mange vet men ikke alle er jeg miljø og klima elsker som liker å følge med på dette. Hvorfor? Jo, er mange grunner men det er ikke noe har lyst å ta opp på denne innlegget / posten her. Nemlig de nye tallene på CO2 rekorder som vi i Verden slår vært år. 

Kilde her: https://energiogklima.no/klimavakten/co2-i-atmosfaeren/?fbclid=IwAR1d3mqlg6M2YpKeEl36wokICjypXzNcyz9u4jmO0eLnoPT5YUxPbnxthBw

Kilde av kunnskap: Scripps /NOAA. 

CO2 i atmosfæren tenker vil ikke så mange på. Skal vi begynne å tenke på det så ja er svaret mitt da. Fordi hvor mye CO2 atmosfæren er jo mer går det ut over planter, jorda og oss mennesker. Husk vi mennesker lever ikke på CO2 men hydrogen. Jeg sier dette er vel for at vi bor i en plant som trenger mest av hydrogen og en mellom ting av næringer å leve selv. Og man kan vel si at vi alle bor i en plant som er avhending av oss alle. Før var den rundt 317 PPM men nå rundt 2000 tallet og oppover har steget til 410,83PPM. Snart har det den doblet seg med 100 PPM mer.

Tanker og meninger om dette? Jeg syns det er helt sykt tall og jeg har ikke panikk men jeg syns at mange flere bytte tenke over miljøet vårt og hvordan vi bor å kunne gjøre det til noe bra. Å får flere som tenker på en god løsning.

Jeg vet at vi kan gjøre mer bra og godt ut av hvordan vi bor og finne en løsning til å gjøre noe godt noe på. ( Fant ikke ordet som egentlig skulle brukes. )

Her er tabellen

Bok lesing? Tips

Bøker er noe alle ofte leser mens jeg leser nå på lydbok og e-bøker. Hvorfor? Jeg syns det er noen ganger enklere og føler det lønner seg hvor mange bøker som ikke har kommet ut i ark eller har i butikken.

Gjerne del hvordan du tenker om denne saken.

(Ikke sponset) Dette er listen min. Litt rar? Jepp, men er veldig glad i kunnskap å lese på noe som kanskje ikke mange leser eller tema som er litt store spørsmål.

LOVE BOHO STYLE

Jepp, denne stillen her er bare SYKT TØFF.. Hvorfor jeg elsker denne stilen er nok fordi at den er ikke som vanlig antrekk pluss det er mange her som ikke går så mye med denne stilen som jeg liker. Jeg veit om noen men jeg følger at det er uvanlig still men samtidig er den vanlig still som mange mennesker også godkjenner. Forstår du hva jeg mener med det?

Dette antrekket kunne jeg egentlig lett hatt på meg om sommeren når den kommer.

Hvis jeg finner samme kjolen eller dette antrekket så sier jeg JA, TAKK!!

Gjerne del hvilken still du er veldig glad i.. Hadde vært veldig koselig å vite andre sine stiler.

Oscars 2019 – NYTT PÅ RØDLØPER

Det har vært mange fine kjoler men jeg vil heller dele linken der alle kjolene er skjønn at du kan se på den selv. Det jeg nemlig så var utrolig tøff, nydelig og annerledes kjole som en homofil mann brukte. Først må jeg si at var utrolig kult å se på og gøy at andre prøver noe nytt å annerledes enn veldig mange forventer. Artisten Billy Porter er nok inspirerende for mange i USA og i Europa som liker hverandre i samme kjønn.. Stor respekt for det ha n gjorde å jeg tar helt riktig så er han nok den første som går med kjole i en rødløper..

Han har en symbolsk kjole som innholder dress på starten men isteden å avslutte med bokse så har han tatt til å laget en kjole ut av den.. Og veldig god tanke å unik kjole som er sykt fint. Gjerne del hva du mener om denne kjolen og hva du tenker.

https://www.vogue.com/article/billy-porter-oscars-red-carpet-gown-christian-siriano

SAKSØKER KLESMERKE

Jo. Nå har Kim Kardashion saksøkt et klesmerke som ikke er så veldig kjent for oss her i Norge. Kanskje noen vet det men ikke alle. Å til deg som ikke vet helt hvilket klesmerke det eller hva saken handler om. Hva heter merket så heter den missguided. Hvor skal jeg begynne.. Hvor mye vil Kim K ha som erstatning er 1o millioner dollar og det vil si i norske kroner så er det 86 mill. Det vil si at er sykt mye penger som står i spill.

ENGELSKE SIDEN ER HER

Dette var en av 2 kjoler de snakket om

Missguided er et merket som er kategorien billig pris i USA som vi i Norge er litt vant med å ha i pris. I forhold av det USA er vant med. Finner vi dette merket også i Norge? Så ja, fant noen kjoler på Zalando men det er ikke de kjolene som Kim K saksøker klesmerke om.

Link til saken kommer under bilde.

https://www.minmote.no/#!/artikkel/24565112/kim-kardashian-west-saksoeker-klesmerke

Det er flere som gjør akkurat det samme som missguided.

View this post on Instagram

UPDATE: See “MUGLER” story highlight for a screenshot of the date of the Capture One session (it’s labeled 02-14-19). Fashion Nova Mugler knockoff shot 4 days before Kim wore it on 02/18/19. Kim, you’ll never fess up to your sneaky lil collaborations, but we got all the receipts 😎. • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ At some point recently, a fast fashion photo shoot happened featuring a vintage Mugler dress that @kimkardashian just happened to wear on Sunday night to the Hollywood Beauty Awards…and yes, it appears to be a real dress, not photoshop. Ahead of Fashion Nova releasing the dress at 9pm EST tonight, house model Yodit Yemane may or may not have accidentally leaked a story 2.5 hours earlier of photo options from her shoot featuring the Mugler replica. The file names were even labeled “Kim dress” while it’s now being called “Winning Beauty Cut Out Gown” lol. This begs the question: Did Fashion Nova whip up the dress overnight in their Los Angeles atelier after seeing Kim in it or is she peddling her vintage finds to mass retailers ahead of debuting them for a calculated, timely release? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • 📷 : Getty • #kimkardashian #mugler #thierrymugler #manfredthierrymugler #bodycon #cutout #barelythere #strappy #straps #black #vintage #dress #velvet #fashionnova #wiwt #ootd #kuwtk #hollywood #beauty #kkwbeauty #kardashian #ecommerce #shady #smh #photoshoot #model #fashionmodel #dietprada

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

 

Mine tanker som går rundt denne saken kommer nå.
Forstår jeg Kim K blir sur og gjør noe med dette? Ja, jeg forstår det. Hun har kanskje fått det egen design eller blokka ut noen kjoler hun gleder seg til å vise fram og noen som kopierer antrekk som kommer før hun legger ut selv er litt spesielt eller hva?

Tanker om saksøke? Om jeg tipper på noe så vinner hun denne. Men samtidig så er det mange designer som er utrolig frekke også så vet ikke den siden heller. Regner med at denne saken her blir lokka for media. Men vet aldri.

 

Gjerne skriv hva du mener.

FØRSTE GOODIEBOX

( IKKE SPONSET ) Nå har jeg fått min første goodiebox og om jeg er fornøyd så kan jeg si at jeg er fornøyd med det jeg har fått om hva som blir min favoritt og hvem jeg ikke kommer til å like vet jeg ikke ennå. Hvis du vil ha noen produkter du er spent på hva jeg mener om så kommenter det under så for man også svar tilbake om det. 

Har du hørt om denne boxen før?
Gjerne del dine tanker om disse produktene.
Har også fått en maske men jeg tok ikke den med men den heter: Masque Me Up. 

Dette er en primer base som heter Figs and Rouge. Denne primeren gir en fuktighet til huden. Man kan være sikker på å få en matt finish. ( Utkast av noe arket vi fikk )
ModelCo – More Brows
James Read H2O Illuminating Tan Mist.. Første tanke var ok, gleder meg å se om dette går fint.. Det er fordi ikke har prøvd dette så mye før.
Lokter kjempe godt og gleder meg til å prøve denne med en gang
Er litt spent om jeg for bruke denne eller ikke.