NY BLOGG ADRESS HAR KOMMET

Før så hadde jeg blogg adress der jeg skriver om andre bloggere og hva jeg syns om bloggen dems. Akkurat det tenkte skulle begynne med denne uken her også. Nå er det en som heter Kristine som har en blogg som heter: http://Kristinelarsenn.blogg.no , som jeg har lyst å skrive om nå.

Hva syns jeg om bloggen hennes? Jeg liker bloggen hennes fordi hun har mange bilder som kan se på blogg hun har utrolig nydelig blogg. Hun har også en instagram konto som jeg gikk innom og der finner du flere bilder som man kan se på. Kanskje du har sett dem allerede? Ja, hun har nok en av de sammme bildene sine på instagram som på bloggen men det er også mye annet bilder på profilen hennes på instagram.
Hva er din tips til henne eller til bloggen? eneste jeg følger jeg savner er litt mer kreative overskrifter.? Jeg vet det er mange som ikke finner den kreative overskriften men overskriften for meg selv er viktig å det er alltid første man ser. Håper jeg ikke feil men mange bloggere men også meg selv må finne litt kreative å morsomme overskrifter..

Gjerne skriv hva du mener. Liker godt å høre andre sine meninger..

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg