De 2 rareste trender

Dette innlegget eller posten kommer i 5 deler så tar vi noen av de rareste trendene jeg har funnet på nettet og har funnet ut at det er veldig mange rare trender.

Pels på neglene? Jepp, mange er imot pels når gjeller klær men trenden der pels skal være på neglene. Hva tenker dere om dette her? For meg er dette bare veldig ekkelt og rart men fikk meg til å tenke på hvorfor ingen har snakket om pels i negler før men bare for klær.

Når det gjeller lepper liker jeg dem mest normalt som er et ansikt som er veldig pent uansett. Jeg tenker også de som har naturlige lepper ikke gjør noe med dem ikke hvis du må. Fet eller store lepper er ikke så veldig bra trend. Å det er etter min smak.

Hva tenker du over denne trenden?

 

1 kommentar
    1. Enig! Jeg er hinsides sjokkert over hvordan store deler av befolkningen har endt opp med en total undergraving av egen smak og dømmekraft mht hva som er kledelig/attraktivt/flatterende! Herregud, i enkelte kretser er det jo en allmenn oppfatning som tilsier at pent vs stygt er i sync med de rådende trender til enhver tid. – Nada egen aktivitet i toppetasjen hva dømmekraft angår what so ever, liksom! De siste par årene, har jo folk gått mann av huse for å operere seg til regelrette freak-shows, og jeg glemmer aldri en artikkel fra sommer om hvordan ‘fashionistaene’ fortvilte over hva de muligens ville digge om en varslet grusom øyenbrynstrend ville slå an. -Jeg mener.. Hvor føkka er ikke det, liksom!??..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg