KULTUREN Å REGIONEN VERDEN FORSKJELL?

Vi er en verden av forskjellige kulturer og regioner. Jeg tenkte skulle skrive om både hva jeg tror om den kulturen de har å hva jeg selv kommer selv med av de fakta jeg finner på nette å snakke med mennesker om. Først må jeg si at vi er veldig flinke på å si hva som er feil å en riktig kultur rundt oss. Jeg mener på dem selv men og som jeg er rundt men også ser selv på andre.

Jeg er ingen proff eller ekspert men jeg ELSKER å forstå andre mennesker rundt meg og da mener jeg også verden jeg bor i. Sånn at jeg har sagt det med en gang.

Jeg har tatt ifra tankene mine om Syria sine kulturer forhold til oss her i Norge. Mange tar region innen kulturen deres. Men er det riktig å gjøre? Jeg kan si med en gang for meg så stemmer det ikke pluss det er 2 forskjellige ting. Jeg vise dere noen punkter som ikke er de samme som jeg regner med at de fleste er enig i.  Kultur: Aktivitet i samfunnet som vi alle sammen er en del av. Region: Lokal samfunnet. Kulturen er en del naturen som faktisk finnes. Å regionen er noe landsdeler. Det høres veldig likhet men disse to er forskjellige og som MÅ godta i alle deler av verden og betyr også at kulturen er eller naturen vi bor i blir faktisk å ødelagt grunn av oss.

 

Jeg vet kanskje du eller dere ikke forsto helt hva jeg mente med dette så skriver kort fortalt at kulturen blir mer ødelagt av regionen fordi menneskene eller oss ødelegger mer enn vi og ser. Å det ser man å på klima også. Penger og makt skal forminske med å reparere klima, verden og kulturen våres til oss alle. Regionen er lov men respekt men også holde litt nede?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg