RIHANNA MED NÅ NY UNDERTØY COLLECTION..

Rihanna har kommer med en ny undertøy collection som er både veldig spennende. Tar hun jakten på Veronica Secrets? Akkurat det lurer på hva hun vil oppnå der. Men det vil tiden vise og nå er Secrets nok den populære ennå. Hva er dine tanker om dette?
Men det første jeg la merke til er navnet som er Fenty valentine. Det er fordi hennes egen sminke collection er Fenty Beauty og hun henter navnet ifra sminke collection hennes. Om det er smart av henne syns jeg så både ja å nei. Ja er fordi at hun har laget sitt egen merke vare og egen navn som hun selv kan bruke og som hun har rett på men samtidig syns jeg at hun kunne være litt mer kreativ på å finne nye navn til en undertøy collection. Hvis du skulle lage en undertøy collection hva skulle den hente? Min hadde vært nok ”Night and sexy undre. ” Dette var det første jeg tenke på. Det andre jeg fant ut er at en av bilde så kommer Taylor Swift opp.

Det er både veldig rart men bilde av henne og undertøy var veldig fint og sexy.? Men gjerne del hva du mener om at Rihanna har kommet ut med undertøy collection og link er under bildet.

LINK Å KILDE I FRA DETTE ER: https://www.vogue.com/article/rihanna-savage-x-fenty-valentines-day-collection

 

2 kommentarer
  1. Jeg synes ikke det settet på bildet er særlig pent. Dessuten for mye sløyfebånd…ser ut som en gavepakke til mannen ( eller annen kvinne om man er lesbisk). Må det være slik..at kvinnekroppen skal være en pyntet presang?
   Jeg er vel for uromantisk anlagt…

  2. Tilbaketråkk: URL

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg